Van Gal i Skaloni govorili pred veliko četvrtfinale, Di Marija u prvom planu!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 08.12.2022.
19:58
Izvor: Sportske.net

Naravno, pominjao se i Mesi.

EPA-EFE/Noushad Thekkayil
EPA-EFE/Noushad Thekkayil

Povezane vesti

Selektor holandske fudbalske reprezentacije Luj van Gal izjavio je danas u Dohi uoči susreta sa Argentinom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva da se fudbal promenio i da ne može da se igra kao pre 20 godina.

"Fudbal se promenio i ne možete da igrate isti napadački fudbal kao pre 20 godina. Bio sam kritikovan što sam ovo rekao, ali fudbal je evoluirao. Ne branim se, ali mi pritiskamo, mi guramo napred", izjavio je Van Gal.

Van Gal je prokomentarisao izjavu reprezentativca Argentine Anhela Di Marije da je on "jedan od najgorih trenera ikad".

"Di Marija je odličan igrač. Kada je igrao za Mančester junajted imao je ličnih problema. To je uticalo na njegov nivo igre. Kaže da sam ja jedan od najgorih trenera ikad. On je jedan od retkih koji je rekao za mene. Šteta, ali tako je. Trener donosi odluke koje nekad ne ispadnu dobro. Tako je bilo i sa Memfisom (Depaj) a sada se ljubimo. Trener sve radi sa razlogom", rekao je Van Gal.

Selektor Lionel Skaloni je rekao da je Holandija veoma izbalansiran tim.

"Holandija je veoma izbalansiran tim. Svi učestvuju i u napadu i u odbrani. Verujem da će sutrašnji meč biti veoma lep", rekao je Skaloni.

"Videćemo kako će Holandija igrati. Navikli smo da naši protivnici dolaze sa različitim taktikama. Nekada se samo fokusiraju da zaustave Mesija. Možda i mi napravimo neke promene", dodao je Skaloni.

Meč četvrtfinala Svetskog prvenstva između Holandije i Argentine na programu je sutra od 20 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke