Vinisijus ogorčen: ''Rivali su postali grublji, plašio sam se da ću propustiti SP!''

Autor: Nemanja Veljković
petak 18.11.2022.
23:15
Izvor: Sportske.net

Mnogo je toga pretrpeo.

EPA-EFE/Antonio Lacerda
EPA-EFE/Antonio Lacerda

Povezane vesti

Brazilski reprezentativac Vinisijus Žunior izjavio je da se zbog grubih startova protivničkih igrača plašio da bi zbog povrede mogao da propusti Mundijal.

Krilni napadač Real Madrida je najčešće fauliran igrač u Primeri ove sezone, a veruje da su protivnici postali oštriji u duelima u pokušaju da povrede njega i Rodriga i tako ugroze šanse Brazila u Kataru.

''Šta se desi na terenu ostaje na terenu, ali ovo je otišlo predaleko. Možete ući snažno u duel, ali protivnici su počeli da igraju prljavo. Rodrigo i ja smo mnogo toga pretrpeli u poslednje vreme i plašili smo se najgoreg, da bi mogli da se povredimo i proputimo Svetsko prvenstvo. Kada počneš da postaješ bitniji igrač protivnici postaju grublji prema tebi. To je nešto na šta moraš da se navikneš''

''Mnogo sam naučio od Nejmara dok je igrao za Barselonu, i on je mnogo toga trpeo, takođe i Kristijano Ronaldo. Benzema je bio taj koji mi je rekao da ostanem miran, jer ako te rivali jure to znači da si bitan i da te se plaše. Zato sada kada uzmem loptu i krenem napred, radim to osvetnički. Da, mogu se povrediti, ali spreman sam za izazov'', izjavio je Brazilac za Rojters.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke