"Žoga bonito" u svom najlepšem izdanju, ko može ovo da zaustavi?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.12.2022.
20:50
Izvor: Sportske.net

Nestvarni su...

EPA-EFE/Rungroj Yongrit
EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Povezane vesti

Brazilci igraju fudbal sa neke druge planete i na poluvremenu imaju ogromnih 4:0 protiv Južne Koreje! 

Ako je neko pomislio da Južna Koreja može da pruži bilo kakav otpor, grdno se prevario, u šta smo mogli da se uverimo posle samo desetak minuta.

U sedmom minutu, Rafinja je probio po desnom boku, vratio povratnu koju su promašili Rišarlison i Nejmar, ali zato nije Vinisijus na drugoj stativi - 1:0.

U 11. minutu je Rišarlison oboren u kaznenom prostoru, sudija je opravdano pokazao na belu tačku, a odgovornost je preuzeo Nejmar i pogodio za 2:0.

Onda smo u 29. minutu videli verovatno najlepšu akciju na turniru, koju je započeo i završio - Rišarlison. Prvo je doslovno pimplovao loptu glavom, pa nastavio kretanje posle odigravanja do Markinjoša, a potom dobio pravovremeni pas od Tijaga Silve i rutinski pogodio za 3:0. Da, dobro vidite, u ovoj akciji su učestvovala dvojica štopera Brazila!

Novu predivnu akciju gledali smo u 36. minutu, Vinisijus je probio po levom boku, "bocom" je nabacio Paketi na volej, ovaj buši mrežu - 4:0.

Da su u određenim situacijama imali malo više koncentracije, Brazilci su lako mogli da postignu još koji pogodak, pošto su dobre šanse promašili Rišarlison i Paketa u finišu prvog poluvremena.

Ukratko, Brazil je pokazao najviše na ovom turniru i ako ovako nastave da igraju, pravo je pitanje da li iko može da ih zaustavi...

I da, mi smo bili kritični prema našim fudbalerima zbog poraza od Brazila. Malo realnosti nekada nije na odmet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke