Najveće suspenzije u istoriji Premijer lige - Mitar u top 10!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 04.04.2023.
20:42
Izvor: Sportske.net

Možete li da se setite najvećih suspenzija u istoriji Premijer lige?

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je kažnjen, nećemo ga gledati u narednih 8 mečeva Premijer lige, razlog je fizički kontakt sa sudijom u meču FA kupa protiv Mančester junajteda. 

Praktično će odigrati samo poslednje dve utakmice ove sezone za Fulam. 

Koje su to najveće kazne u istoriji Premijer lige?

Evo liste:

1) Mark Bosnić, Čelsi (9 meseci) - golman iz Australije je dobio i otkaz od strane Čelsija nakon što je otkriveno da je koristio kokain. 
2) Erik Kantona, Mančester junajted (9 meseci) - dobro poznata situacija kada je kung fu udarcem zapanjio planetu udarivši navijača Kristal Palasa. Dobio je i 120 sati društveno korisnog rada.
3) Rio Ferdinand, Mančester junajted (8 meseci) - Dobio je kaznu jer je propustio doping test, a pritom je rekao da je "zaboravio jer je otišao u šoping". 
4) Adrian Mutu, Čelsi (7 meseci) - Rumun je bio pozitivan na kokain.
5) Kolo Ture, Arsenal (6 meseci) - Takođe je koristio nedozvoljene supstance, ali je kasnije promenjena odluka jer je utvrđeno da je Ture uzeo pomenutu supstancu ne znajući da koristi nedozvoljeno sredstvo. 
6) Paolo Di Kanio, Šefild Venzdej (11 mečeva) - odgurnuo je sudiju Pola Alkoka daleko jače nego Mitrović, tako da je sudija pao na travu posle pokazanog crvenog kartona. 
7) Dejvid Praton, Sautempton (10 utakmica) - ovaj fudbaler je zaslužio možda i ranije crveni karton protiv Arsenala, ali je nakon dobijenog krenuo na sudiju Alana Vajlija i odgurnuo ga dva puta. Slična situacija kao kod Mitrovića, s tim što su Pratona zaustavili ostali na terenu. 
8) Luis Suarez, Liverpul (10 utakmica) -ujeo je našeg Branislava Ivanovića. 
9) Luis Suarez, Liverpul (8 utakmica) - rasističke uvrede za Patrisa Evru.

Naš Mitrović je, kao što vidite, na deobi devetog mesta, ali ako izuzmemo igrače koji su padali na doping testovima, srpski fudbaler je na deobi petog mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak