Lisinac: "Prva utakmica je najbitnija"

Autor: Beta Beta
sreda 05.07.2017.
09:53
Izvor: Beta

Odbojkaški reprezentativac Srbije Srećko Lisinac ocenio je da prva utakmica protiv SAD najbitnija na na Završnom turniru Svetske lige u Kuritibi.

Beta/FIVB/Ds
Beta/FIVB/Ds

Povezane vesti

Odbojkaši Srbije brane titulu na završnom turniru Svetske lige, a prvi meč igraće večeras od 22.40 po srednjoevropskom vremenu protiv selekcije SAD, u Grupi K.

"Oni su sezonu počeli sa izmenjenim sastavom, dosta podmlađenim, s koledža. Izgubili su prve tri utakmice, ali su se konsolidovali i posle igrali mnogo bolje. Sigurno nas očekuje drugačija utakmica od one u Novom Sadu. Neće biti lako, ali verujem u svoju ekipu i nadam se pobedi. Prva utakmica je najbitnija, jer je bitno da se obezbedi polufinale i stekne samopouzdanje", rekao je Lisinac, a preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Utakmice će se igrati na Areni Baišada.

"Naši ciljevi su najviši, težimo i ove godine da odigramo najbolje što možemo, da udjemo u finale. Biće teško, ali sada makar znamo naš kvalitet, za razliku od prethodnih godina kada nismo bili sigurni tako", rekao je on.

Upitan da li ekipa ove sezone ima više samopouzdanja nego ranijih, Lisinac je odgovorio potvrdno.

"Znači nam dosta što smo šampioni, jer smo ranijih godina, gledali samo da dođemo završni turnir, da prođemo grupu. Nismo znali snagu ekipe, a sada svi znamo svoj kvalitet, kako individualni, tako i timski. Znamo da smo jedna od najjačih reprezentacija na svetu, ali moramo to da pokazujemo iz utakmice u utakmicu i da stalno unapređujemo igru", rekao je Lisinac.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Wednesday, 05.07.2017
10:35

Najbitnije je da vi malo pocnete da igrate na svetskim i evropskim prvenstvima, da prodjete na OI, kakva crna svetska liga