Odbojkaši Srbije očekuju težak meč, neće se zavaravati

Autor: Beta Beta
subota 04.01.2020.
23:42
Izvor: Beta

Tri jake utakmice, tri jaka rivala.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Odbojkaši Srbije svoj prvi meč na turniru Evropskih kvalifikacija igraju u nedelju od 13.30 časova protiv Francuske.

Korektor srpske reprezentacije Aleksandar Atanasijević kazao je da ih izostanak nekih odbojkaša Franuske ne sme zavarati.

"Ovo neće biti lak meč. Neki francuski igrači su povređeni, ali to ne sme da nas zavara, jer oni imaju 14 igrača, koji mogu u svakom trenutku da naprave razliku. Moramo da shvatimo da samo uz igru koju smo pružili na Evropskom prvenstvu, možemo sada da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Atanasijević.

On je kazao i da su zbog klupskih obaveza imali malo vremena za pripremu, ali da će i pored toga dati sve od sebe da dodju do trijumfa.

"Dan pre priprema smo imali poslednju utakmicu, nadam se da ćemo uspeti da se oporavimo. Daćemo sve od sebe da dodjemo do te prve pobede, jer bi nam ona dosta pomogla na samopouzdanju, a kasnije i na dobrom rezultatu, jer sa dve pobede prolazimo u polufinale", rekao je Atanasijević.

Srednji bloker Srećko Lisinac rekao je da se njegov tim za svaku utakmicu priprema kao da igra finale nekog takmičenja.

"Očekuju nas tri važne utakmice, protiv tri jaka protivnika, tako da bi bilo dobro da startujemo na pravi način. Francuska ima problema sa sastavom, neki igrači nisu došli, ali svakako imaju fantastičan tim. Videli su na Evropskom prvenstvu da ne mogu lako s nama, spremamo se kao da igramo finale, moramo da budemo spremni na njihov najveći otpor", rekao je Lisinac.

Ne propustite