Sad je valjda jasno, nisu samo ''Ronaldo i Mesi'', Srbija ima i ''Murinja'', ovo je njihova poruka!

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2019.
23:57
Izvor: Sportske.net, RTS

Oduševili su nas odbojkaši večeras u polufinalu protiv Francuza, a komentatori RTS-a su tokom prenosa napravili i zanimljivo poređenje.

BETAPHOTO/CEV/MO
BETAPHOTO/CEV/MO

Povezane vesti

Tokom našeg pobedonosnog naleta u polufinalu Evropskog prvenstva protiv Francuza, komentator RTS-a je u jednom trenutku istakao da je Uroš Kovačević naš odbojkaški ''Mesi'', da je Atanasijević ''Ronaldo'', a da nam treba još samo ''Murinjo'' da ih na pravi način uklopi, uz nadu da je to Slobodan Boba Kovač.

Posle veličanstvenog trijumfa našeg tima u Parizu i pobede rezultatom 3:2 pred brojnom publikom koja je podržavala našeg rivala, svi naši ''Orlovi'' zaslužuju velike pohvale za ono što su prikazali, a pomenuti trio je pred kamerama izneo svoje prve utiske.

''Čestitam Francuzima, igrali su odličan meč, bilo je čudesno, imali su ogromnu podršku, ništa nije moglo da se čuje na terenu.

Veoma važna pobeda, ali zaboravljamo ovo, okrećemo se Sloveniji u finalu, imamo jakog protivnika, baš kao što je bio ovaj u polufinalu.

Naš selektor je bio selektor Slovenije, dobro ih zna, čak smo i na pripremama igrali dva puta protiv njih'', podsetio je Aleksandar Atanasijević i potom dodao:

''Vidim da ima i naše publike, biće prelepo finale''.

''Prelepo je pobediti Francusku usred 'Bersija', neopisiv osećaj, stvarno sam zadovoljan i ponosan, dali smo sve od sebe i isplatilo se'', naglasio je Uroš Kovačević u izjavi za RTS.

Na kraju, selektor Slobodan Kovač je na najlepši način opisao svoju ekipu.

''Malo smo stali da igramo u četvrom setu, ali publika je nosila domaćina, uspeli smo da ih odaljimo od mreže. Ispoštovali smo to dobro. Kad je malo padala koncentracija, mora i trener da reaguje.

Hvala mom stručnom štabu, posebno kondicionom treneru, skautima, pomoćnicima, igrali smo peti set kao da je prvi. Svega toga ne bi bilo da igrači nisu ovako reagovali, nisu se uplašili.

Zameraju nam da nemamo primače, da nemamo dizače, nemamo libera, ali mi smo ekipa, to je najvažnije. Daćemo sve od sebe da se spremimo što bolje i da na pravi način uđemo u meč sa Slovenijom'', naglasio je Kovač za RTS.

Ne propustite