''Šampionu se ne preti, ali...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.09.2020.
17:57
Izvor: Beta

Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas da se šampionu ne preti, ali da je sportski nadati se dobrom rezultatu na predstojećem gostovanju ekipi Vojvodine.

Epa/Annamaria Loconsole
Epa/Annamaria Loconsole

Povezane vesti

"Idemo da odigramo kvalitetan meč, s jakim servisom. Dobro radimo na treninzima. Ako se ukaže šansa, probaćemo da osvojimo set ili dva. Naravno, uvek želimo da pobedimo, ali realno je da se spremamo za rivale posle Vojvodine", rekao je Bonić.

Uoči trećeg kola Superlige Srbije, petoplasirani Novosadjani imaju pobedu i poraz, dok je Pazar na poslednjem, 10. mestu i izgubio je oba prethodna meča.

"Rekao sam igračima da ne smeju da klonu duhom, s obzirom da smo protiv Partizana izgubili tri seta na razliku. Verujem im i očekujem da će dostići željenu formu. U Novom Sadu nemamo šta da izgubimo", kazao je Bonić.

"Vojvodina je tempirala formu za Superkup, koji je osvojila. Pretpostavljam da će sada igrati s rezervnom postavom. Ipak, pitanje je šta je njihova druga postava. Imaju sistem i mnogo kvalitetnih igrača", dodao je on.

Odbojkaši Vojvodine i Novog Pazara igraće u petak od 18 časova u Maloj dvorani Sportskog i poslovnog centra Vojvodina.

Ne propustite