Srpske odbojkašice saznale ime protivnika u četvrtfinalu, moraće bolje nego protiv Rumunije

Autor: Beta Beta
nedelja 01.09.2019.
23:42
Izvor: Beta

Reprezentativke Srbije u odbojci rekle su da je današnja pobeda nad Rumunijom ostvarena sa "pola gasa" što nije dobro i da dalje moraju mnogo bolje.

BETAPHOTO/CEV/Mert Bulent Ucma TVF/DS
BETAPHOTO/CEV/Mert Bulent Ucma TVF/DS

Povezane vesti

"Bilo je sa pola gasa, ali to sigurno nije dobro. Ipak, bilo je dovoljno za pobedu i prolaz u četvrtfinale. Nadam se da ćemo u četvrtfinalu shvatiti da eventualni poraz znači povratak kući. Daćemo maksimum kako bismo prošle u polufinale. Moramo mnogo bolje da igramo", rekla je Brankica Mihajlović posle utakmice u Ankari.

Srbija je prošla u četvrtfinale Evropskog prvenstva ubedljivom pobedom nad Rumunijom.

"Bilo je očekivano, mnogo smo kvalitetnija ekipa od Rumunije, ali je trebalo da se prilagodimo posle dva slobodna dana. Trebalo je vremena da se priviknemo nivou na njihovu igru koja nije toliko kvalitetna. Uspele smo da se snadjemo i završimo mirno utakmicu", kazala je Ana Bjelica.

Bjanka Buša je dodala da očekuje sve bolju igri srpskog tima.

"Bilo je očekivano, ali ne i lako igrati posle dva dana pauze. Rumunija se dobro borila, ali smo preokrenuli u našu korist na iskustvo. Sledi još dva dana odmora, idu sve teži protivnici, ali verujem da ćemo igrati sve bolje", navela je Buša.

Srpske odbojkašice će četvrtfinale igrati u sredu, protiv selekcije Bugarske, koja je večeras ubedljivo, sa 3:0 savladala Azerbejdžan.

Podsetimo Srbija i Bugarska su igrale i u grupi i tada je naša reprezentacija trijumfovala sa 3:1.

Ne propustite