Terzić objasnio: "Medalja želja, doček je san!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.08.2016.
20:48
Izvor: Sportske.net

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je večeras na dočeku srpskih olimpijaca da je medalja bila želja, ali da je spektakl ispred Skupštine ostvarenje sna.

worldcup.2015.women.fivb.com
worldcup.2015.women.fivb.com

Povezane vesti

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije dočekana je ispred zgrade Skupštine Srbije gde se okupljenoj masi obratio selektor Zoran Terzić.

"Sve vreme boravka u Riju osećali smo ogromnu podršku i ljubav koju ste nam slali. Bilo je mnogo lakše ratovati na terenu kad znamo ko stoji za nas" rekao je Zoran Terzić.

Srbija je u eliminacionoj fazi Olimpijskih igara savladala Rusiju i Sjedinjene Američke Države a u finalu su poražene od Kine.

"Medalja je bila naša velika, ogromna želja, ali je ovo bio naš san. Hvala vam što smo dosadanjali naše snove" rekao je Terzić.

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović bila je vidno uzbuđena.

"Valjda neću zaplakati, valjda se neću onesvestiti... Hvala vam na neprospavanim noćima, na energiji i na ljubavi koje ste nam pružili. Nadamo se da smo vam se makar malo odužili" poručila je Maja.

Nakon srpskih odbojkašica na binu su izašli srebrni košarkaši.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 23.08.2016
20:55

Taman sam se ponadao da se javio Zvezdan kad ono Zoran. Svaka vama čast ali zašto ga nema onaj provokator da se javi i objasni gde je potrošio milione € i koliko sezonskih sponzorstava države je potrošio unapred dok naši olimpijci imaju uslove amatera.