Treća sreća - Grbićev prvenac sa "Orlovima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
23:34
Izvor: Sportske.net

Odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je u petak prvi trijumf u novoj sezoni Svetske lige a pobeda nad Italijanima ujedno je bila prva za "Orlove" od kada je kormilo nacionalnog tima preuzeo Nikola Grbić.

fivb.com
fivb.com

Povezane vesti

Drugi vikend nove sezone u Svetskoj ligi doneo je prvi trijumf reprezentaciji Srbije koja je kao gost bila bolja id selekcije Italije.

"Orlovi" su u Pezaru slavili rezultatom 1:3 (25:22, 23:25, 24:26, 23:25) a večerašnji trijumf nad Italijanima ujedno je bio prvi od kada je nacionalni tim preuzeo Nikola Grbić.

Najefikasniji pojedinac u redovima naše reprezentacije bio je Aleksandar Atanasijević sa 14 poena, a poen manje postigao je Srećko Lisinac.

Posle tri odigrana meča Srbija zauzima treće mesto u grupi "A" sa četiri boda. Prvi je Brazil sa 8 bodova, druga Italija sa 6, dok četvrta pozicija pripada Australiji koja je bez bodova.

Utakmica trećeg kola drugog vikenda Svetske lige u grupi "A" koju je Srbija odigrala u Pezaru bila je jubilarna 250. za "Orlove" u ovom takmičenju.

Naredni meč u Svetskoj ligi Srbija igra u nedelju od 16.10 protiv selekcije Italije u Bolonji.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rasko
Saturday, 06.06.2015
00:30

Bravo majstori ovakve partije se i očekuju od vrhunskih igrača i doktora na mestu trenera.

avatar
caperg
Friday, 05.06.2015
23:42

Nadam se da ce jedan od najboljih svetskih tehnicara ikada, postati i vrhunski trener i da ce nasa reprezentacija pod njegovim vodjstvom harati evropom i svetom..