Vanja Grbić preuzima Odbojkaški savez Srbije?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.10.2016.
12:10
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Nenad Golijanin smenjen je u utorak sa te pozicije, a njegov naslednik mogao bi da bude Vladimir Grbić koji je najavio kandidaturu.

rs.n1info.com
rs.n1info.com

Povezane vesti

Odlukom većine delegata Skupštine Odbojkaškog saveza Srbije, dosadašnjem predsedniku Saveza Nenadu Golijaninu izglasano je nepoverenje, a nakon skandaloznog poteza koji je povukao na predsedništvu FIVB.

Sada već bivši predsednik OS Srbije bio je uzdržan kada se glasalo za prijem takozvane države Kosovo u okrilje Svetske odbojkaške federacije i to ga je koštalo fotelje.

Dan nakon što je Golijanin smenjen sa mesta predsednika OS Srbi postalo je jasno ko je glavni kandidat za upražnjenu fotelju. Proslavljeni odbojkaš Vladimir Grbić najavio je kandidaturu.

"Ja ću sasvim sigurno biti jedan od kandidata. Ali prioritet je organizacija i u njenom interesu moramo da radimo, da bi ponovo bili uzor onima koji nas gledaju i prate" poručio je Vladimir Grbić.

Rođeni brat aktuelnog selektora reprezentacije Srbije pisao je istoriju srpske odbojke pošto je sa nacionalnim timom osvojio dve olimpijske medalje i još 11 sa Svetskih i Evropskih prvenstava, Svetske lige, Svetskog kupa, Mediteranskih igara i Svetskog kupa šampiona.

Novi predsednik Odbojkaškog saveza Srbije mogao bi da bude imenovan do kraja novembra.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 26.10.2016
14:52

Ako ne moze Boricic svakako Vanja je broj 1 ali da mu asistent bude neki dobar ekonomista i menadzer, neko ko ce znati da napravi pare u savezu, to isto i u kosarci kada ode Djilas, legenda na celo i menadzer za asistenta...

avatar
BrziGonzales
Wednesday, 26.10.2016
13:25

I treba, ako je neko zasluzio...

avatar
bojanb
Wednesday, 26.10.2016
12:15

Pravi covek na pravom mestu,kad bi takvi bili na jos nekim pozicijama ne bi nam coravi misevi kolo vodili