Anđušić Maksimović: ''Velika čast, ispunio mi se san''

Autor: Beta Beta
utorak 19.07.2016.
15:19
Izvor: Beta

Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Anđušic Maksimović rekla je da joj je velika čast što će nositi zastavu na otvaranju Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, kao i da je tako ostvarila svoj veliki san.

Beta
Beta

Povezane vesti

"Jako sam srećna. Ovo je velika čast za mene, što ću stajati rame uz rame sa vrhunskim sportistima iz naše zemlje. Jako sam zahvalna i Olimpijskom komitetu Srbije što mi je ukazao poverenje. Pored osvajanja olimpijske medalje, ovo mi je bio san i nadam se da će mi doneti sreću", rekla je Anđušić Maksimović agenciji Beta.

Ona je na Igrama u Londonu osvojila srebrnu medalju u trostavu, a rekla je da u Riju ima takodje velike ambicije.

"Na Olimpijske igre se ide sa samo jednim ciljem, a to je borba za osvajanje medalje. Mislim da imam pravo da očekujem isti, ako ne i bolji rezultat u Riju", rekla je Anđušić Maksimović.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 19.07.2016
17:00

Свака част имењакињо! Поносна буди!

avatar
Tuesday, 19.07.2016
15:47

I po kojoj logici je sad ona barjaktarka, a ne (cak ni) Milica Mandic, jedino ako je stvarno razlog taj sto ima nastup vec prvog dana, a na primer nisu svi clanovi tima duzni da budu na otvaranju...

avatar
Tuesday, 19.07.2016
15:20

Kazu da ce nositi zastavu jer se takmici vec sledeceg dana, ali zar ne moraju svi olimpijci da budu na otvaranju?

avatar
Tuesday, 19.07.2016
16:09

Pa valjda bi trebalo svi da budu tu, a inače Ivana kao osvajač medalje sa prošlih OI zasluženo nosi zastavu (iako realno imamo i zaslužnijih sportista)! Srećno nam bilo i da se sa bar 5 medalji vratimo! :)

avatar
Tuesday, 19.07.2016
17:28

Ma znam da se očekuje veliki broj medalja, nego kažem da pred svake igre mi imamo velika očekivanja, a nikad nismo uzeli više od 4 medalje. Ovo će mi biti 6. Olimpijada koju pratim, tri medalje koje ne bi smele da dođu u pitanje su vaterpolo, Nole, Ivana Š. Još neka negde da se potkrade, pa i ako bude >5 neću da se bunim uopšte! :)

avatar
Tuesday, 19.07.2016
16:42

Pet medalja je stvarno neki minimum, licno ih prizeljkujem i malo vise, mozda 7-8. Ipak nece svi biti na otvaranju, a to je kriterijum...