Član ''Drim tima'' iz 1992: ''Ko je uopšte taj Pešić?''

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2024.
18:00
Izvor: Sportske.net

Pogodila ga je nedavna Pešićeva izjava.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Predstojeći duel reprezentacija Srbije i SAD na startu Olimpijskih igara (nedelja, 17.15h) u Parizu dobio je i neočekivanu uvertiru.

Nedavna izjava selektora našeg nacionalnog tima Svetislava Pešića kako je po njegovom mišljenju današnji američki tim bolji od onog ''originalnog Drim tima'' iz 1992. godine predvođenog Majklom Džordanom, očigledno je snažno odjeknula u Americi, s obzirom da je ubrzo usledila oštra reakcija Krisa Malina, jednog od članova tog ''Drim tima''.

''To kaže samo zato što sada mora sada da igra protiv ove ekipe! (smeh). Ko je uopšte taj čovek? Treba da se probudi, možda skoči u srpsko more, kako bi prodrmao svoju gu*icu malo!

Možda ću ga videti u Parizu, potražiću ga i dati mu malu istorijsku lekciju. Očigledno je kako stvari stoje trenutno, kada je reč o odnosu ovog američkog tima i onog iz 1992. godine. Međutim, ostavićemo prostora ljudima da pričaju šta žele. Svakako znate odgovor. Znate, tako je?”, poručio je Malin za ''Sportskeeda''.

Podsetimo, pored Džordana i Malina, članovi ''Drim tima'' iz 1992. na Olimpijskim igrama u Batrseloni bili su i: Irvin ''Medžik'' Džonson, Leri Bird, Karl Meloun, Skoti Pipen, Čarls Barkli, Džon Stokton, Klajd Dreksler, Pat Juing, Dejvid Robinson i Kristijan Lejtner.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke