Japanke već u mislima, Terzić arhivirao Dominikanu

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 25.07.2021.
12:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Selektor razmišlja o narednom duelu.

FIVB
FIVB

Povezane vesti

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je danas da nijednog momenta nije bila upitna pobeda Srbije nad Dominikanskom Republikom, kao i da je zadovoljan igrom u prvoj utakmici na Olimpijskim igrama.

"Danas smo odigrali više nego dovoljno da pobedimo Dominikansku Republiku. Nijednog momenta nije dovedena u pitanje naša pobeda, rutinski smo odradili posao", rekao je Terzić, preneo je Odbojkaški savez Srbije (OSS).

Selekcija Srbije danas je sa 3:0 (25:18, 25:12, 25:20) pobedila Dominikansku Republiku na Olimpijskim igrama, u prvom meču Grupe A.

U drugom kolu Srbija u utorak igra protiv domaćina Igara, selekcije Japana.

"Sledeća utakmica je drastično teža. Uvek igramo teške utakmice protiv Japana. Težak protivnik protiv kojeg se svaki poen mora zaraditi. S obzirom da smo počeli na ovakav način mislim da je doza samopouzdanja veća kod igračica, i da možemo da pružimo dobru igru", dodao je on.

Odbojkašica Jelena Blagojević rekla je da je zadovoljna pobedom na startu turnira.

"Daje nam veću sigurnost da nastavimo turnir u pozitivnom smeru. Okrenuti smo ka sledećoj utakmici, idemo da se borimo i nadam se da će sve biti dobro", dodala je ona.

Srbija protiv Japana u okviru Grupe A igra u utorak od 7.20.

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke