Američka lekcija srpskim vaterpolistima, Savić u neverici: ''Kolektivno beznađe!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2021.
20:16
Izvor: Beta

Poraz koji je velika opomena za generaciju koja dolazi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Vaterpolisti Srbije izgubili su danas od selekcije SAD sa 7:13 (3:4, 2:4, 1:3, 1:2), na turniru u Podgorici.

Za Srbiju su po dva gola postigli Petar Velkić i Stefan Mitrović, dok su se Nebojša Toholj, Draško Gogov i Petar Tomić po jedanput upisali u strelce.

Kod SAD-a najefikasniji su bili Metju Farmer i Aleks Boven sa po tri gola.

Reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz domaćih klubova imala je samo u prvoj četvrtini 2:2 i 3:3. U nastavku se videla očigledna nemoć Srbije, Amerikanci su lako izlazili na kraj i bez problema stigli do pobede.

"Ovo je bila predstava našeg kolektivnog beznađa i pojedinačne odsutnosti", kratko je nakon meča izjavio selektor Srbije Dejan Savić.

Srbija će u četvrtak od 18 časova igrati protiv Crne Gore.

SRBIJA: Živojinović, Radulović, Rašović, Toholj 1, Ćuk, Velkić 2, Gogov 1, Tomić 1, Stanojević, Vučinić, Pljevančić, Mitrović 2, Rističević. Selektor: Savić.

SAD: Holand, Hoper 1, Vavić, Obert, Farmer 3, Molten, Daub 2, Vudhed, Boven 3, Ramirez, Vilijams 2, Irving 2, Tarner.Selektor: Udovičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 28.01.2021
02:25

Oni koji misle da ovako bahato može da se vodi društvo, da se na silu, sistematski uništava klub sa višedecenijskom tradicijom, a da se veštački prave novi *veliki*, naučiće nas uskoro da su ovakvi rezultati - normalni. Jer - *svi danas igraju vaterpolo*, kao što *svi igraju fudbal i košarku*, samo što mi u svim segmentima - tonemo sve dublje. Ne samo u vaterpolu, ne samo u sportu. Ali, narod je srećan, jer - Zvezda je opet šampion.

avatar
KING OF THE JUNGLE♢⭐♢⭐♢⭐
Wednesday, 27.01.2021
21:39

Svi vi koji ste mirno gledali gašenje najvećeg vaterpolo kluba na svetu - VK Partizan i temelja srpske reprezentacije ste članovi predstave vašeg kolektivnog beznađa i pojedinačne odsutnosti!