Kragujevčani na ispitu, kako vratiti seriju u Beograd?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.05.2022.
12:30
Izvor: Sportske.net

Radnički će pokušati da vrati seriju u Beograd u predstojećem duelu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener vaterpolista Radničkog iz Kragujevca Uroš Stevanović rekao je danas da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi Novi Beograd u predstojećoj utakmici i da finalnu seriju Superlige Srbije vrati u Beograd.

"Novi Beograd je sasvim zasluženo pobedio (u prvoj utakmici). Neke stvari nismo odradili na način na koji smo se dogovorili i moramo da ih promenimo i da istrajemo u dogovoru koji imamo pred ovu utakmicu", rekao je Stevanović, prenosi klub.

"Naše ambicije se ne menjaju i potrudićemo se da vratimo finalnu seriju u Beograd. Za to je potrebno da budemo duplo agresivniji i da sa dvostruko većom željom od njih uđemo u utakmicu", dodao je on.

Vaterpolisti Radničkog dočekuju sutra ekipu Novog Beograda u drugom meču finala plej-ofa Superlige Srbije, nakon što su u prvoj utakmici u Beogradu doživeli ubedljiv poraz od 17:9.

Vaterpolista Radničkog Miloš Ćuk istakao je da njegov tim nije pružio partiju dostojnu finala i da veruje da će se u drugom meču prikazati u znatno boljem svetlu.

"Očekuje nas utakmica u kojoj moramo da odigramo mnogo bolje kako bismo parirali Novom Beogradu, koji je pred kraj sezone podigao formu i zaista igra jako dobro. Mnogo smo grešili u prethodnoj utakmici, falilo je i te agresivnosti koja nas je krasila na svim bitnim utakmicama koje smo dobijali", rekao je Ćuk.

"Po meni serija nije gotova i daćemo sve od sebe da se vratimo u Beograd, u tu treću utakmicu. Mislim da možemo, sreda je bila jedan od naših lošijih dana u ovoj sezoni i nadam se da će u subotu to biti mnogo bolje", zaključio je Ćuk.

Utakmica između Radničkog i Novog Beograda na programu je sutra od 19.00. Eventualna treća utakmica igraće se 25. maja u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak