Piksi se prisetio Mihajlovića: "Pošten, od reči, sa velikim srcem!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 19.12.2022.
19:15
Izvor: Sportske.net

Selektor Srbije prisustvovao je sahrani legendarnog Siniše.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Danas je u Rimu održana sahrana legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića. 

Među mnogobrojnim ljudima koji su došli da odaju poslednju počast velikom sportisti i čoveku bio je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi koji se prisetio Mihajlovićevih osobina.

“Siniša Mihajlović je bio pošten čovek, krasila ga je borbenost, poraze nije priznavao. Bio je čovek od reči, imao je strahovito veliko srce. Imao je sve karakteristike koje jedan dobar čovek treba da ima. To je bio Siniša Mihajlović. Po tome ću da ga pamtim", počeo je Stojković, pa nastavio sa lepim rečima za svog nekadašnjeg saigrača, a pre svega prijatelja.

"Siniša je bio čovek koji je pomagao mnogima. Ne znam da li je iko tražio pomoć od njega, a da je nije dobio. To oslikava njegovu karaktersitiku kao čoveka na ovoj planeti. Meni je bila čast što smo igrali zajedno u reprezentaciji, što smo se poznavali dobro, da smo neke momente u privatnom životu imali da podelimo. Ta sećanja će mi ostati do kraja uklesana u svest. Neka mu je večna slava i hvala mu na svemu“, završio je emotivni Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke