Stoni tenis preko noći postao najpopularniji sport, znate li zbog čega?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.04.2020.
19:43
Izvor: Sportske.net

Ne nije u pitanju broj igrača, već nešto sasvim drugo...

EPA-EFE/WU HONG
EPA-EFE/WU HONG

Povezane vesti

Kladioničari su uskraćeni ovog proleća za veliku većinu sportova, ali ne brinemo se, nadoknadićemo na leto, sada je najvažnije pobediti pandemiju.

Jedan od retkih sportova koji se i sada igra je stoni tenis. Većina takmičenja u Aziji i međunarodnom kalendaru su otkazana, naravno najbolji igrači su sa ovog kontinenta, ali igra se u Rusiji.

Na programu su bili Setka kup u obe konkurenije, kao i ukrajinski TT klub. Sada je na redu ruska PRO liga, mečeve možete i da gledate preko strima, ali i da se kladite, bilo uživo, bilo pre meča.

Sport je veoma popularan u zemljama bivše SSSR, a sada je skrenuo veliku pažnju ljudi koji se klade. Uglavnom učestvuju igrači iz Evrope koji nisu visoko na listama, ali svejedno ima dosta uzbuđenja i preokreta.

Pravila verovatno znate, igra se na tri dobijena seta, do 11 poena u svakom, ali set igrač mora da dobije sa najmanje dva poena razlike.

Baner stoni tenis


Igrači se menjaju na servisu na svaka dva poena- Možete se kladiti na pobednika, broj gemova, postoji kvalitetna ponuda, a mi smo obezbedili i prenose duela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke