'Bomba' u Nišu - Rukometna legenda pojačala Železničar!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.12.2018.
15:25
Izvor: Sportske.net

Misija trenera Veselina Vujovića bila je uspešna, ubedio je bivšeg kapitena "Orlova" da pomogne ekipi.

Epa/Valdrin Xhemaj
Epa/Valdrin Xhemaj

Povezane vesti

Misija koju je RK Železničar iz Niša započeo angažovanjem Veselina Vujovića polako počinje da daje rezultate.

Strateg Železničara uspešno je okončao misiju koja bi ekipi trebalo da donese ekstra kvalitet i iskustvo u nastavku sezone.

Novi član RK Železničar danas je postao višegodišnji kapiten reprezentacija Srbije i rukometna legenda Ratko Nikolić (41) koji će uprkos poznim igračkim godinama biti ogromno pojačanje za klub iz Niša.

"Prošle sezone sam nastupao za Šamot, ali ja sam sve vreme u treningu. Pozvali su me prijatelji Veselin Vujović i Ivan Šmigić, nisam mogao da ih odbijem, uprkos privatnim problemima koje trenutno imam. Ja Vuji nikada ne mogu da kažem 'ne'", rekao je Nikolić za sajt Železničara.

Železničar se našao u delikatnoj situaciji jer je Jovo Damjanović napustio klub, a Vladimir Jevtić doživeo neugodnu povredu skočnog zgloba na meču sa Vojvodinom.

"Oduvek sam imao poseban osećaj kada igram u Čairu, Niš mi je u srcu, doživljavam ga kao moj grad i biće mi drago da budem od neke pomoći Železničaru u predstojećim utakmicama", rekao je Nikolić.

Ratko Nikolić bi prvi trening sa ekipom trebalo da odradi već sutra, a u subotu će sasvim izvesno debitovati u duelu sa liderom SEHA lige Vardarom.

Spektakl u hali "Čair" zakazan je za subotu od 20 časova i 15 minuta.

Železničar posle deset odigranih utakmica zauzima osmo mesto na tabeli sa skorom 3-1-6, a Vardar deli prvo mesto sa PPD Zagrebom (8-0-2).

Ne propustite