Butulija: "Orlovi, srećno protiv Crne Gore!"

Autor: Beta Beta
utorak 09.06.2015.
15:54
Izvor: Beta

Bivši rukometni reprezentativac i trener Igor Butulija poželeo je danas sreću reprezentaciji uoči poslednjih utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj, a selektoru Dejanu Periću da veruje "samo sebi".

rkcrvenazvezda.rs
rkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Srbija će u sredu u Baru u 20.15 igrati sa Crnom Gorom, meč petog kola takmičenja u kvalifikacionoj Grupi 4, a poslednju utakmicu u nedelju u 18.30 u Kraljevu sa Izraelom.

"Želim selektoru Dejanu Periću i našoj reprezentaciji od srca da pobedi Crnu Goru i da se Srbija kvalifikuje na Evropsko prvenstvo. Biće mnogo teško i zato Dejanu poručujem da sluša i veruje samo sebi, jer je okolina uništila sve što se moglo uništiti", rekao je Butulija agenciji Beta.

Prema njegovim rečima, stručni štab se olako odrekao veoma kvalitetnih igrača, koji odlično  igraju u svojim klubovima, u jakim ligama.

"Sada je gotovo, ali meni lično je nezamislivo da nema mesta u reprezentaciji za braću Draška i Petra Nenadića, Momira Rnića i Žarka Šešuma. Oni sa Markom Vujinom, Rastkom Stojkovićem i Momirom Ilićem treba da budu stub reprezentacije... Srećno!", rekao je Butulija.

U predstojećim mečevima Marko Vujin neće igrati zbog povrede, a Dalibor Čutura zbog obaveza u klubu, u Kataru.

Reprezentacija Srbije u kvalifikacionoj Grupi 4 za plasman na Evropsko prvenstvo, trenutno zauzima treće mesto sa pet bodova. Prva je Crna Gora sa šest, drugi Island sa pet, dok je Izrael četvrti, bez bodova.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zo
Tuesday, 09.06.2015
17:43

Upravo to , ovi gorepomenuti igraci bi igrali u svakom timu osim kod nas !