Crna Gora se ne zaustavlja, hoće još više!

Autor: Beta Beta
subota 11.01.2020.
22:16
Izvor: Beta

Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović rekao je da njegova ekipa može bolje i da se neće zaustaviti posle večerašnje pobede protiv Srbije na Evropskom prvenstvu.

EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Povezane vesti

Crna Gora je ostvarila prvu pobedu na evropskim prvenstvima, pošto je večeras u Gracu pobedila Srbiju sa 22:21.

"Ne bih da se zadovoljim i zaustavim, iako je ovo prva pobeda male Crne Gore na Evropskom prvenstvu. Ne želim ni da se moji momci zadovolje. Oni mogu više i to treba da pokažu i u ponedeljak, da pokažu veliko srce u meču velikog uloga. Ja sam siguran da možemo da slavimo još jednom", rekao je Roganović, prenele su Vijesti.

On je rekao da su večerašnju utakmicu odlučili detalji.

"Nije bilo lepote u igri. Znali smo to, pretpostavio sam da će odluče detalji. Uveli smo dva beka (Lipovinu i Božovića), koji su dali dimenziju više u napadu, a maestralni Simić je okrenuo meč u našu korist. Ponosan sam na sve njih", naveo je Roganović.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu Crne Gore bio je golman Nebojša Simić.

"Hvala saigračima koji su me trpeli 45 minuta, kad me nije nigde bilo. Ušao sam spreman, ali nekad lopta hoće, nekad neće - a htela je kad je bilo najvažnije. Hvala navijačima, hvala im što su došli ovde da budu uz nas. Kakav dan za Crnu Goru", rekao je Simić.

On je dodao da je cilj druga faza takmičenja.

"Neka bude da je ta prva najteža, a sada ne želimo da se zaustavimo. Sa ovakvom igrom i atmosferom možemo da prodjemo dalje", ocenio je Simić.

Crna Gora će u ponedeljak u trećem kolu igrati protiv Belorusije.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 12.01.2020
09:44

Razvalice vas Belorusi, srpsko stanje u rukometu je sve samo ne odraz necijeg kvaliteta