Đerona objavio spisak pred Grčku

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 20.04.2021.
17:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Srbija gostuje u Atini 29. aprila.

RSS/Zoran Bogaroski
RSS/Zoran Bogaroski

Povezane vesti

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona objavio je danas spisak igrača na koje računa za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. protiv Grčke.

Poslednja utakmica Srbije u ciklusu kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv reprezentacije Grčke na programu je 29. aprila u Atini, od 14.00.

Rukometaši Srbije su u tri utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Grčke već obezbedili plasman na EP koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine.

Prvi meč dve selekcije, odigran u januaru u Zrenjaninu, obeležila je ubedljiva pobeda Srbije rezultatom 31:21, čime se Srbija našla na čelu grupe sa pet osvojenih bodova.

Francuska je druga na tabeli sa jednim bodom, dok je Grčka bez bodova. Reprezentacija Belgije se povukla iz kvalifikacija za EP zbog situacije u zemlji vezane za pandemiju korona virusa.

Okupljanje reprezentacije je planirano za ponedeljak, 26. april, u Atini.

Golmani: Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara, Milan Bomaštar;

Leva krila: Nemanja Ilić, Vanja Ilić;

Pivotmeni: Mijajlo Marsenić, Živan Pešić;

Desna krila: Bogdan Radivojević, Darko Djukić;

Bekovi: Petar Djordjić, Marko Milosavljević, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Stevan Sretenović, Aleksa Kolaković, Stefan Dodić, Nemanja Zelenović i Jovic Nikolić.

Ne propustite