EP - Ubedljiv poraz Srpkinja, protiv Hrvatske će morati mnogo bolje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.12.2020.
17:24
Izvor: Sportske.net

Naravno, nije sve izgubljeno, ali će protiv Hrvatske morati mnogo bolje.

EPA-EFE/BO AMSTRUP
EPA-EFE/BO AMSTRUP

Povezane vesti

Dan posle veličanstvene partije protiv svetskih prvakinja Holanđanki, ženska rukometna reprezentacija Srbije večeras je u drugom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu ubedljivo poražena od selekcije Mađarske rezultatom 38:26 (20:11).

Reprezentacija Srbije nastupila je večeras bez Andree Lekić za koju je ovaj šampionat završen, jer je posle povrede u sinoćnjem meču danas operisana i u ponedeljak se vraća za Beograd.

Samo u uvodnom delu meča naš tim je bio donekle ravnopravan, kada je od 2:5 stigao do 5:5, a sve posle toga proteklo je u potpunoj dominaciji selekcije Mađarske, u čijim je redovima večeras nepogrešiva bila Sandra Siloši-Začik, koja je meč završila sa čak deset postignutih golova.

Gotovo ništa Srbija večeras nije uspela da odbrani, svaki napad mađarske bio je velika pretnja, ni naši golmani nisu imali svoje veče i kako je meč odmicao razlika je samo rasla u korist Mađarske.

Na poluvremenu je već bilo 20:11 za Mađarsku i bilo je i tada jasno da se teško može dan za danom očekivati novo čudo i novi veliki preokret, poput onog sinoćnjeg protiv Holandije.

Mađarska je i u nastavku lako izlazila na kraj sa našom odbranom, lako je održavala ubedljivu prednost i bilo je samo pitanje kojom razlikom će se ovaj meč završiti u korist Mađarske.

U 18:15h počinje drugi meč drugog kola u ovoj grupi, sastaće se Holandija i Hrvatska, posle čega će biti jasnije šta će našoj selekciji biti potrebno u poslednjem kolu kako bi izborila plasman u narednu fazu takmičenja.
-
Baner

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Sunday, 06.12.2020
18:31

Bez treninga, možeš jednu utakmicu da odigraš savršeno na svežinu, ali dve za manje od 24h teško.