Euforija u Hrvatskoj, stigli ''bronzani'' rukometaši!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.02.2016.
17:35
Izvor: Beta

Reprezentacija Hrvatske je na minulom Evropskom prvenstvu u Poljskoj osvojila bronzanu medalju, čime je zaslužila svečani doček u glavnom gradu te zemlje.

Beta/AP Photo/Alik Keplicz
Beta/AP Photo/Alik Keplicz

Povezane vesti

Više hiljada navijača dočekalo je danas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu hrvatske rukometaše koji su na Evropskom prvenstvu u Poljskoj osvojili bronzanu medalju.

"Ovo je jedna lepa priča. Mi smo verovali da ovi momci imaju nešto. Pripremili smo se dobro, fizički i psihički i to smo pokazali", rekao je pomoćni trener reprezentacije i jedan od najpoznatijih hrvatskih rukometaša Petar Metličić.

Kapiten Marko Kopljar rekao je da će se sada svi dobro odmoriti, a onda "izboriti plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru".

Ministar nauke, obrazovanja i sporta Predrag Šustar čestitao je rukometašima i istakao da svi mogu da uče od njih.

Slavlje na glavnom zagrebačkom trgu počelo je pesmom grupe Zaprešić bojs (Boys) "Neopisivo" uz koju su članovi reprezentacije i stručni štab izašli na binu postavljenu za tu priliku.

Rukometašima se na bini pridružio i pevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec koji je otpevao "Mojoj majci" (Ruža hrvatska) i "Sve je lako kad si mlad".

Posle proslave na glavnom zagrebačkom trgu, reprezentativci su otišli na prijem kod predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 01.02.2016
18:51

Svaka im čast na bronzi i lepo što ih čekaju tamo, ali zar to treba da bude vest ovde? Kad bi neki njihov portal objavio ovako nešto za Srbe? Nikad...

avatar
ZGtopnik
Tuesday, 02.02.2016
11:31

ajde ne troljute, koliko imate mržnje to nisu istine! i nije istina da se ne objavljuje nista a uostalom naši portali su što se sporta tiče presmješni, ne valjaju!