Metaloplastika slavila u Novom Pazaru, bizarno isključenje Kaltaka!

Autor: Beta Beta
petak 26.04.2019.
21:31
Izvor: Beta

Nesvakidašnja scena u superligaškom duelu.

ehfcl.com
ehfcl.com

Povezane vesti

Rukometaši Metaloplastike pobedili su večeras u Novom Pazaru istoimenu domaću ekipu sa 29:24 (12:11), u poslednjem meču četvrtog kola plej-ofa Superlige.

Goste su predvodili igrač utakmice golman Todor Jandrić sa 16 odbrana (jedan sedmerac) i najbolji strelac Vukašin Vorkapić sa 12 pogodaka, a istakli su se i Milan Milić sa sedam, Viktor Matičić sa četiri i Dejan Babić sa tri gola.

Kod domaćina su prednjačili desetostruki strelac Aleksa Maksić i čuvar mreze Janko Gemaljević sa 14 uspešnih intervencija (dva sedmerca), pratio ih je Zlatko Rakić sa četiri gola, dok su mrežu Šapčana po tri puta pogodili Savo Slavuljica i Stefan Šaponjić.

Pazarci su od sedmog minuta igrali bez Armina Kaltaka, kojem su sudije Goran Kovač i Srđan Milosavljević pokazali crveni karton jer je prilikom izvođenja sedmerca pogodio golmana Metaloplastike Jandrića u glavu.

U konkurenciji šest najboljih timova u Srbiji, Metaloplastika zauzima drugo mesto na tabeli sa šest bodova, a Novi Pazar je šesti bez osvojenog boda.

Pazar u narednom kolu, u utorak od 18 sati gostuje pančevačkom Dinamu, dok Metalopalstika dan kasnije u istom terminu dočekuje vodeću Vojvodinu iz Novog Sada.

Ne propustite