Monpelje šampion Evrope!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.05.2018.
21:36
Izvor: Sportske.net

Francuski Monpelje je uspeo da osvoji titulu šampiona Evrope pobedom nad Nantom u finalu Lige šampiona.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Ovogodišnji fajnal-for u rukometnoj Ligi šampiona je po nekom ustaljenom običaju odigran u Kelnu, u Lankses areni, a čak tri ekipe iz Francuske su učestvovale pored branioca trofeja Vardara.

Juče su u polufinalu slavili Monpelje protiv Vardara i Nant protiv PSŽ-a, a danas je PSŽ uspeo da stigne do trećeg mesta pobedivši Vardar.

U velikom finalu Monpelje je uspeo da slavi protiv Nanta sa 32:26 (16:13) pred 20 hiljada navijača, bila je to u potpunosti zaslužena pobeda.


Neizvesnost je viđena na 10 minuta pre kraja kada je Nant uspeo da sustigne prednost Monpeljea, bilo je 24:24, ali je usledila velika serija Nanta od 8:2 do kraja utakmice.

U Nantu po ustaljenom običaju najbolji Kiril Lazarov, imao je 6 golova, dok su Diego Simone i Ludovik Fabregas bili najbolji u Monpeljeu sa po 6 golova.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
21:57

Mogli biste i o nasem prvenstvu koje dugo nije bilo ovako zanimljivo i neizvesno. Da ne zaboravim i to da nasima cestitam titulu u ragbiju:-D, Partizan je u ravnopravnoj borbi za titulu u rukometu, ostala je jedino utakmica protiv Vojvodine u Novom Sadu s tim da zavisimo i od meca koji ce se (pretpostavljam istovremeno mada ko zna:-)) igrati u Sapcu...