Neki novi Vardar! Nova uprava, dodatak imenu, a stižu i velika pojačanja!

Autor: Beta Beta
sreda 20.05.2020.
22:02
Izvor: Beta

Novi prvi čovek Vardara Mihajlo Mihajlovski izjavio je da je u poslednjoj fazi preuzimanja skopskog rukometnog kluba od Sergeja Samsonenka, koji se povlači posle šest godina.

Epa/Marijan Murat
Epa/Marijan Murat

Povezane vesti

Mihajlovski je Televiziji Telma rekao da su u toku administrativni poslovi za formiranje novog akcionarskog društva Vardar, ali i da se paralelno radi na formiranju igračkog rostera za sledeću sezonu.

"U poslednjoj smo fazi preuzimanja kluba od Sergeja Samsonenka, a zatim ćemo pristupiti registrovanju novog subjekta koji će imati dodatak u imenu i zvaće se Vardar 1961", rekao je Mihajlovski.

Od šampinskog tima "crveno-crnih" zvanično ostaju kapiten Stojanče Stoilov, Timur Dibirov, Ivan Čupić, Kristijan Disinger i Gleb Kalaraš, a novi predsednik Vardara je potvrdio dolazak francuskog golmana Robina Kantergrela. 

Golmanski trio će, kako je rekao, sačinjavati Borko Ristovski, Marko Kizić i Robin Kantergrel, a skopski klub će se, dodao je, oslanjati i na makedonske rukometaše koji su već u timu, ali i pregovara sa mladim makedonskim reprezentativcem Nenadom Kosteskim iz Zagreba.

Mihajlovski je potvrdio da su u toku pregovori  i sa portugaskim igračem Migelom Martinom Soarešom i Portom.

"Što se tiče Soareša, on nije potisao ugovor kao što su objavili mediji. Istina je da pregovaramo sa tim igračem, ali i sa njegovim klubom Portom oko obeštećenja", rekao je prvi čovek Vardara.
-
Baner live stream

Mihajlovski je naveo da će nekoliko novih kompanija sponzorisati Vardar i istakao da će sa novim investitorima razgovarati o tome da klub zadrži renome dvostrukog evriopskog prvaka.

"Naš cilj je da izgradimo tim koji će moći da dolazi do četvrt finala Lige šampiona, možda F4, snažan tim za Seha ligu i duplu krunu u Makedoniji", rekao je Mihajlo Mihajlovski, koji je vodio Vardar i  pre nego što ga je bio kupio Samsonenko.

Ruski milioner Sergej Samsonenko je rukometni klub Vardar preuzeo od Mihajlovskog u sezoni 2013/2014, koji je tada postao počasni poredsednik, a 2013. je izabran za predsednika regionalne rukometne Seha lige. 

Ne propustite