Obradović: "Nismo se adaptirali na nivo suđenja"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.12.2018.
23:48
Izvor: Beta

Selektor ženske reprezentacije Srbije LJubomir Obradović rekao je da se njegova ekipa "nije adaptirala na nivo suđenja" u večerašnjoj utakmici protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu.

Epa/Eddy Lemaistre
Epa/Eddy Lemaistre

Povezane vesti

Rukometašice Srbije izgubile su večeras od Crne Gore sa 27:28 (15:12) i tako ostale bez šansi za plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Bio je ovo odlučujući meč za obe selekcije. Imali smo jasnu situaciju da s dve pobede idemo u polufinale. Sada je Crna Gora u borbi za peto mesto i ima bolje šanse za plasman u Tokio. Srbija se nije adaptirala na nivo suđenja u ovoj utakmici", rekao je Obradović posle meča, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Poslednju utakmicu u Grupi 1 Srbija će odigrati u sredu protiv domaćina turnira.

"Ostaje nam utakmica s Francuskom. Biće privilegija igrati protiv šampiona sveta u punoj dvorani. Daćemo svoj maksimum i uraditi sve da se kući vratimo radosni", dodao je on.

"Dale smo svoj maksimum, borile se 60 minuta. Složila bih se s trenerom da se nismo prilagodile. Do sutra da smo igrale, ne bismo pobedile
", rekla je Sladjana Pop Lazić.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 11.12.2018
01:24

Судије криве што твоја екипа не зна да преломи утакмицу ?! И прошле године си слично говорио ( исто након испадања од ЦГ ) , хајде бежи са тог места, ниси ти кадар за велике резултате !!!