Poluvreme - Hrvati u seriji, nije još izgubljeno!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.01.2018.
21:09
Izvor: Sportske.net

Srbija gubi od Hrvatske nakon prvih 30 minuta igre u Splitu.

Epa/Jacek Bednarczyk
Epa/Jacek Bednarczyk

Povezane vesti

Prepuna dvorana u Splitu je dočekala "Orlove" koji nakon 30 minuta igre gube od domaćina Hrvatske sa 14:9 zahvaljući seriji u poslednjih 5 minuta prvog dela.

Veoma jake odbrane na startu, nismo videli gol sve do greške Žarka Šešuma u polukontri, Hrvati su prekinuli naš napad i poveli sa 1:0, a vrlo brzo je i Vori pogodio iz kontre za 2:0.

Naši su na startu izgledali zbunjeno pred velikim brojem navijača, ali smo se probudili golom Žarka Šešuma sa 9 metara.

Brzo je Zelenović sjajnim udarcem savladao Alilovića za 2:2, ali je u sledećem napadu dobio isključenje, što su Hrvati iskoristili i došli do 4:2.

Tek što su naši igrali minut sa istim brojem igrača na terenu, Hrvati stižu do novog igrača više, pa su poveli sa 6:3 i 7:4 nakon što su golove postizali Cindrić, Nenadić i Stepančić.

Zelenović je svojim pogotkom doveo našu reprezentaciju koja je igrala sa igračem više do 8:7, imao je naš bek 3/3 realizaciju u tom trenutku, bio je najraspoloženiji u našem timu. Ipak, na drugoj strani Štrlek pogađa, Hrvati su ponovo imali dva gola prednosti.

Naši nisu imali previše rešenja u napadu, često smo videli podignutu ruku nemačkih sudija usled opasnosti od pasivnog napada, ali smo nekako uspevali da održavamo zaostatak za Hrvatima.

Duvnjak je izašao iz igre i napad Hrvata nije bio toliko opasan kao sa njim, Srbija je ponovo stigla do -1 nakon dva gola Markovića, jedan iz sedmerca, drugi nakon kontre.

Svaku grešku reprezentacije Srbije u napadu Štrlek je koristio, povećao je prednost na 11:9, iako smo imali napad za izjednačenje, a nakon nove greške Šešuma, Stepančić pogađa za 12:9.

Marsenić je morao dva minuta na klupu nakon ne toliko grubog faula, Karadžić je postigao gol za 13:9, a Stepančić je pogodio u poslednjoj sekundi za 14:9.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 12.01.2018
22:18

Moraju se krila koristiti da bi se bekovi rasteretili , nije ovo uopste toliko lose . Nadam se pre svega boljoj partiji nasih bez obzira na rezultat jer nasa sansa je svakako u sledecim mecevima a ovde se nema sta izgubiti

avatar
LFC-ACMILAN
Friday, 12.01.2018
22:12

trpaj , ne vadi :)