Poluvreme - Ništa ne ide, Srbiji treba još jedan čudesni preokret...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.12.2020.
16:34
Izvor: Sportske.net

Da li umor ili nešto drugo, tek reprezentativke Srbije nisu uspele da, bar u prvih 30 minuta meča sa Mađaricama, ponove ono što su pokazale u drugom poluvremenu duela sa Holanđankama.

EPA-EFE/HIROSHI YAMAMURA
EPA-EFE/HIROSHI YAMAMURA

Povezane vesti

Nepuna 24 sata posle fenomenalne utakmice i pobede nad Holandijom, srpske rukometašice igraju protiv selekcije Mađarske meč drugog kola prve faze Evropskog prvenstva.

Razvoj događaja tokom prvog poluvremena rezultatski podseća na sinoćnji meč, Srbija je u velikom zsoatatku i posle trideset minuta igre gubi rezultatom 20:11.

Podsetimo, sinoć je na poluvremenu Srbija gubila sa 15:9, pa na kraju slavila sa 29:25, pa se nadamo da ni prednost Mađarica nije nedostižna.

Ali, mora se značajno popraviti igra u odbrani, tokom prvog poluvremena delovalo je da sve što Mađarice šutnu ulazi u naš gol, a posebno je raspoložena bila Šacik, uz koju se kasnije raspucala i Lukač, pa je prednost Mađarske rasla iz minuta u minut.

Ostaje nam da se nadamo da će naše rukometašice u nastavku naći energije da pokušaju bar da značajnije ublaže ovu veoma ubedljivu prednost.
-
Baner

Ne propustite