Pop-Lazić pred EP: "Niko ne misli na rukomet, ali kako nama, tako i drugima..."

Autor: Beta
Wednesday 25.11.2020
15:57
Izvor: Beta

Srpske rukometašice će učestvovati na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Beta/Hendrik Schmidt/dpa via AP

Povezane vesti

Rukometna reprezentativka Srbije Slađana Pop-Lazić rekla je danas da s obzirom na situaciju ekipa na Evropskom prvenstvu ne sme da ima preveliki cilj.

"S obzirom na to da se nismo sastale godinu dana, ne smem da stavljam neki preveliki cilj ispred nas. Ne znam šta da kažem, iako kao sportistkinje imamo najviše ciljeve. Želimo najviše, ali moramo da budemo i svesne situacije. Za nas su bitnije kvalifikacije za Tokio u martu. Naravno, i ovo nam je bitno, daćemo sve od sebe i u Danskoj. Mnoge ekipe će doći u Dansku oslabljene i praktično je nemoguće bilo šta prognozirati"
, rekla je Pop-Lazić za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Srpske rukometašice će učestvovati na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Po rečima Pop-Lazić, situacija sa korona virusom utiče na tim.

"Ne možemo potpuno da se skoncentrišemo na rukomet, jer ne znaš šta te čeka sutra. Kako je nama, tako je i svima", navela je Slađana Pop-Lazić.

Baner

Ona je dodala da se svaki dan pojavi neka nova vest o odustajanju rukometašica i izrazila nadu da se to neće destiti u srpskom timu.

Rivali u prvoj fazi biće Holandija, Mađarska i Hrvatska.

"O Holanđankama znamo ono što svi znaju, da je Polman povređena i da će propustiti takmičenje. Dolaze malo i podmlađene. U prošloj EHF nedelji igrale su dva meča sa Nemicama. Jedan dobile, drugi izgubile. Obično im ne ide u prvoj utakmici na velikim takmičenjima. Sada igraju sa nama. Nadam se da će nastaviti sa takvom tradicijom"
, kazala je Pop-Lazić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.