Prvi poraz na SP - Igrali smo 20 minuta, mora više protiv najboljih na svetu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.01.2019.
21:58
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije poražena od Francuske u drugom kolu Grupe A.

EPA-EFE/HAYOUNG JEON
EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Povezane vesti

Prvi poraz reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj. Danas su Francuzi bili daleko bolji, slavili su sa 32:21 (15:12).

Fantastično smo krenuli u meč. Bogdan Radivojević je bio sjajan u kontri, svi su igrali odbranu odlično pa smo vodili u prvih 20 minuta.

Od trenutka kada smo vodili sa 9:8, ušli smo u seriju grešaka, nije pomogao ni tajm-aut Peruničića, tonuli smo sve dublje i očas posla je bilo 13:9 za Francuze.

Kakve-takve nade za bolji rezultat dao nam je Mošić u poslednjoj sekundi nakon velike greške francuskog golmana.

U prvih deset minuta drugog poluvremena postigli smo samo jedan gol i to preko Vujića, Francuzi su briljirali u napadu, a mi smo imali ogromnih problema.

Prednost je rasla iz minuta u minut, upravo tada smo izgubili ovu utakmicu, bilo je u 41. minutu 22:13.

Tada smo počeli sa nešto boljom igrom, Pušica i Radivojević su krenuli agresivnije, vratili smo se na -6 u 45. minutu meča. Ipak, to je bio poslednji trzaj, Francuzi su pucali iz svih pozicija, nama je ponestalo snage, pravili smo mnogo grešaka i na kraju doživeli ubedljiv poraz.

Naredni meč igramo prekosutra protiv reprezentacije Brazila, možda i odlučujući za prolazak u drugu fazu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stretford END 1878
Saturday, 12.01.2019
23:10

Darko Stanicu-FALIS!

avatar
Sunday, 13.01.2019
00:31

Бар 20 година у континуитету смо имали врх голмане - Бели Стојановић, Перић, Паша Ђорђић, Штербик, Шарић, Станић, солидни су били и Пуљезевић и Пејановић ... Добар голман оваквом тиму дебело недостаје !

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 13.01.2019
20:32
avatar
Amar Zornic
Saturday, 12.01.2019
23:09

Napravili smo sebi ogroman problem sa ovim porazom , ne zbog samog poraza vec zbog gol razlike . Racunajuci na to da ce za prolaz trebati pobede nad brazilom i i korejom , i da rusima treba jos pobeda nad brazilom verovatno ce na kraju odlucivati gol razlika . Iskusna momcad poput Rusa sebi nece dopustiti ovakav neiskusan poraz . Sto se meca tice odlicno prvo poluvreme ali bez golmana i ozb desnog beka ( Obrovic nije ni prosecan a jedina je opcija posle Zelenovicq) nemamo sta traziti . Tim igra lepo za svoje limite i borbeno... postoji prostor za napredak