Rukometašice najavljuju "poslednji ples" - Bregar sa najjačim snagama na Tursku!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.03.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net

Okupljanje srpskih rukometašica zakazano je za nedelju, 2. april, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Beta/Bjorn Larsson Rosvall / TT via AP
Beta/Bjorn Larsson Rosvall / TT via AP

Povezane vesti

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar objavio je danas spisak igračica za predstojeće utakmice protiv Turske, u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo.

U okviru EHF nedelje nacionalnih timova, srpske rukometašice očekuje dvomeč sa Turskom koji će odlučiti koja od dve selekcije će zaigrati na Svetskom prvenstvu koje organizuju Danska, Norveška i Švedska u novembru i decembru ove godine.

Odlučujući susret u Turskoj, a potom revanš u Srbiji, zakazani su za 7. i 12. april.

Kako je naveo Rukometni savez Srbije, za Jovanu Stoiljković, Kristinu Liščević, Jelenu Lavko, Tamaru Radojević i Kristinu Graovac ovo može biti "poslednji ples", s obzirom da već neko vreme najavljuju oproštaj od nacionalnog dresa.

Spisak:

Golmani: Кristina Graovac, Jovana Risović, Jovana Vasiljković;

Pivoti: Кatarina Bojčić, Jovana Milojević;

Bekovi: Jovana Stoiljković, Кristina Liščević, Jelena Lavko, Tamara Radojević, Anđela Janjušević, Jovana Кovačević, Dunja Tabak, Una Obrenović, Teodora Majkić, Aleksandra Vasić, Marija Laništanin (Agbaba), Milica Ignjatović;

Кrila: Sanja Radosavljević, Aleksandra Stamenić, Zoe Petrović, Ana Кojić, Nataša Lovrić, Anja Vujnović.

Okupljanje srpskih rukometašica zakazano je za nedelju, 2. april, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.