Samopouzdanje, volja i naravno - osmeh! Maestralna Srbija na +25!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.12.2021.
21:56
Izvor: Sportske.net

Fantastična partija reprezentativki Srbije u drugom kolu Grupe B.

Rukometni savez Srbije
Rukometni savez Srbije

Povezane vesti

Fantastična partija rukometašica Srbije u drugom kolu grupe B Svetskog prvenstva, ovoga puta su uz opuštenu igru izabranice selektora Bregara slavile protiv Kameruna sa 43:18!

Srbija je u uvodnim minutima utakmice igrala uglavnom preko krila, gledali smo i odlične kontre koje je prouzrokovala sjajna Jovana Risović, uglavnom su pogađale Stamenić i Radojević.

Marija Agbaba je pravila velike probleme protivnicama, pa smo već do kraja prvog poluvremena stigli do +10 serijom od 5:0 u samom finišu ovog dela igre.

Selektor Bregar je odlučio da pruži šansu i rukometašicama koje nisu igrale previše protiv Poljske, a novom serijom od 5:0 naše rukometašice su stigle do 25:9.

Prednost je samo rasla i jedino pitanje koje se postavljalo jeste kojom razlikom će slaviti naša reprezentacija.

Jedna od najubedljivijih pobeda na kraju za našu selekciju, svaka igračica u polju se upisala u strelce što je svakako za pohvalu.

Preostaje još jedna utakmica za našu reprezentaciju u ovoj preliminarnoj grupnoj fazi, biće to protiv Rusije koja je danas savladala Poljsku sa 26:23, biće to direktan duel za prvo mesto u grupi koje će mnogo značiti u nastavku takmičenja. Taj meč na programu je za dva dana.

Marija Agbaba 7 golova, Jelena Agbaba 6, po četiri su imale Stamenić i Mitrović, po tri Radojević, Vukajlović, Lovrić, Liščević i Jovović, Stoiljković i Kocić su postigle po dva, a po jedan Janjušević, Petrović, Kovačević.

Igračica utakmice bila je Stamenić.

Ne propustite