Šampionke počele pripreme - Uz izmenjen sastav u odbranu trofeja!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.07.2015.
18:09
Izvor: Sportske.net

Osvajačice duple krune iz prethodne sezone, rukometašice Radničkog iz Kragujevca, započele su pripreme za novu sezonu uz iste ambicije kao u prethodnoj.

Nikola Mladenović
Nikola Mladenović

Povezane vesti

Rukometašice Radničkog su sinoć u hali Jezero počele pripreme za narednu sezonu gde ih očekuju kvalifikacije za učesće u Ligi šampiona i borba na dva fronta u domaćem takmičenju. Trener Aleksandar Radosavljević je izvrsio prozivku i odradio prvi trening sa ekipom koja je znatno izmenjena u odnosu na proslu sezonu.

"Krenuli smo sa radom i treninzima u cilju što bolje pripreme i uigranosti ekipe za sledeću sezonu u kojoj nas očekuju iskušenja na tri fronta. Ciljevi su isti, ali sa podmlađenim sastavom. Tim je koncipiran tako da će Risović, Prijović, Janjusević, Radosavljević i Dukić biti te igračice koje će izneti najveći teret a i pomoći svojim igračkim i ljudskim kvalitetima da se nove devojke sto pre uklope u sistem rada i igre koji gajimo", jasan je šef struke Aleksandar Radosavljević.

Novopečeni kapiten Jovana Risović pored činjenice da joj je ukazana izuzetna čast da predvodi sampionke ističe i sledeće:

"Svoje ciljeve znamo, polako se svi skupljamo i počinjemo da radimo punom snagom. Ove godine će nam glavni konkurent za titulu biti  Knjaz Miloš. Imaju zaista dobru ekipu i ulogu favorita prepuštamo njima. Ipak, verujem u svoju ekipu i mislim da će nam za svoje ciljeve biti prednost mladost, borba i atmosfera u ekipi koja puno znači u ostvarenju zacrtanog.", rekla je reprezentativka u redovima Radničkog.

"Izvrsili smo smenu generacija na koju smo delimično i bili prinuđeni i mislim da  smo uradili pravu stvar što će vreme i pokazati. Ciljevi ovog kluba su uvek najviši mogući i tako će biti i ove sezone. Ono što nas prvo očekuje su kvalifikacije za učešće u Ligi šampiona koje će se odigrati 12/13 septembra u Norveskom Dramenu. U polufinalu ćemo se sastati sa ekipom Đera, na megdan idemo bez bele zastave,igraćemo i boriti se do kraja. Već smo jednom pokazali da su iznenađena moguća", poručuje prvi čovek Radničkog Goran Stanisić.

Tigrice odlaze u petak 31.jula na Rudnik gde će obaviti bazični deo priprema.

Ne propustite