Seniori za gol bolji od mediteranske selekcije

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.10.2017.
13:14
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Muška rukometna reprezentacija Srbije savladala je mediteransku selekciju naše zemlje u prvoj kontrolnoj utakmici odigranoj u sklopu EHF nedelje.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

"Orlovi" su u prvoj od tri kontrolne utakmice, koliko ih je zakazano tokom EHF nedelje, upisali pobedu, pošto su u Požarevcu slavili rezultatom 34:33 (18:14) protiv mediteranske selekcije.

Seniorsi su nastupili bez nekoliko najbitnijih pojedinaca u timu ali su i pored toga uspeli da slave u revijalnoj utakmici kojom je uveličana proslava 60 godina rukometa u Braničevskom ogrugu.

Bogdan Radivojević bio je najefikasniji u seniorskoj selekciji sa 10 golova, a pratili su ga Đukić i Marsenić sa po četiri pogotka.

"Imali smo priliku da vidimo da rukomet ima budućnost. Ovi momci iz mediteranske selekcije imaju potencijala i mora se raditi sa njima. Dobro je što su u zemlji i moramo da se organizujemo da uvažimo njihov potencijal. Radili smo neke novine sa seniorima i zadovoljan sam. Pokazali smo kvalitet, ali i nedostatke. Zato smo tu, rešavaćemo sve", kazao je selektor Cvetković.

Utakmica sa mediteranskom selekcijom predstavljala je uvertiru za mečeve koje će "Orlovi" odigrati u Austriji sa selekcijom domaćina u četvrtak u 19.30 časova u Tulnu, odnosno, u subotu u 20.15 u Zudštadu, a sve u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje je na programu u januaru u Hrvatskoj.

Ne propustite