Stojković: "Cilj je izaći iz grupe sa dva boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.06.2017.
21:55
Izvor: Sportske.net, rss.org.rs

Pivotmen reprezentacije Srbije Rastko Stojković rekao je da "Orlovi" nisu imali sreće na žrebu za Evropsko prvenstvo i da će svoje šanse morati da traže u mečevima sa Švedskom i Islandom.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Muška rukometna reprezentacija Srbije saznala je danas da će na predstojećem Evropskom prvenstvu igrati u Grupi A protiv selekcija Hrvatske, Švedske i Islanda.

"Orlovi" će svoje utakmice grupne faze igrati u Splitu, a pivotmen i najiskusniji igrač našeg nacionalnog tima kaže da Srbija nije imala sreće na žrebu.

"Nismo imali sreće u žrebu. Jako teška grupa, ali imamo svojih šansi sa Islanđanima i Šveđanima, pre svega. To su ekipe kojima možemo da pariramo" kazao je Rastko Stojković.

Hrvatska će kao domaćin biti prvi favorit u Grupi A, a Rastko Stojković "kockaste" već vidi u finalu turnira.

"Realan sam, sa Hrvatskom će biti jako teško igrati u Splitu. Oni su veliki favoriti, ne samo grupe, već i na čitavom prvenstvu. Vidim ih u finalu sa Francuzima" dodao je pivotmen reprezentacije Srbije.

Cilj našeg nacionalnog tima trebalo bi da bude osvajanje dva boda koje bismo preneli u drugu rundu takmičenja.

"Poenta i cilj je izaći iz grupe sa dva boda, ako imaš ambicije da napraviš nešto na Prvenstvu. To bi bila odlična stvar" zaključio je Rastko Stojković.

Najiskusniji reprezentativac Srbije dodao je da će Hrvati želeti da nam se revanširaju za poraz na EP u Beogradu, ali da će duel u Splitu biti dobra prilika za sazrevanje mlađih igrača u sportskom i psihološkom smislu.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PFC (MAN UTD)
Saturday, 24.06.2017
08:32

Ee nema nista od ovoga prvensta , jos jedno koje ce se u vodu baciti. Crna Gora razmontirala Svedsku, Bosna prije par godina dobila Island u barazu i on nesto sad prica ...

avatar
R E V O L T
Friday, 23.06.2017
23:00

Neces ti daleko sa takvim stavom...

avatar
Amar Zornic
Friday, 23.06.2017
22:31

Tako je , imamo realne sanse al nismo favoriti u nijednom od ovih meceva . Srecno Orlovi