"Tigrice" se časno oprostile od Evrope

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.02.2015.
20:42
Izvor: Sportske.net

Rukometašice Radničkog nisu uspele da prirede senzaciju i nadomeste zaostatak od 15 golova u duelu sa norveškim Bjasenom ali su se pobedom u revanšu 1/8 finala KPK oprostile od Evrope.

zrkradnicki.org/ZoranPetrović
zrkradnicki.org/ZoranPetrović

Povezane vesti

Kragujevačke "Tigrice" pobedom su se oprostile od evropskih takmičenja u tekućoj sezoni, pošto su u revanš susretu 1/8 finala Kupa pobednika Kupova savladale norveški Bjasen rezultatom 25:22 (13:13).

Posle poraza od 15 golova razlike u prvom susretu nije se moglo očekivati da će Radnički uspeti da se plasira u dalji tok takmičenja ali je pristup prikazan na današnjoj utakmici za svaku pohvalu.

Pokušavale su izabranice Aleksandra Radosavljevića da stvore što veću prednost ali su gošće iz Norveške bile oprezne tokom svih 60 minuta.

Najveću prednost "Tigrice" su stvorile u 44. minutu (18:14) ali su do kraja uspele da zabeleže pobedu sa tri gola prednosti, dovoljnu za častan oproštaj od takmičenja u Evropi.

Radnički: Prijović 6, Tanić, Stepanović 6, Radosavljević 2, Milošević, Nišavić 2, Tošović, Balać, Stanisavljević, Risović (20 odbrana), Dukić, Danilović 4, Janjušević 5.

Bjasen: Odegard (12 odbrana), Ardahl  1, Ven 3, Tomac, Gurdesen  5, Beken 2, Lerstad, Holstad, Arncen 3, Jakobsen 2, Hernes  4, Hjertner 2, Dirdal.

Ne propustite