Uzalud smo se nadali, Hrvati dodali gas - Srbija 0 od 3!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.01.2020.
22:02
Izvor: Sportske.net

Posle prvog poluvremena ponadali smo se da bi moglo doći i do iznenađenja, ali reprezentacija Hrvatske nas je brzo razuverila.

EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije večeras je završila svoje učešće na aktuelnom Evropskom prvenstvu.

U poslednjem kolu Grupe A, Hrvatska je bila bolja od naših ''Orlova'', trijumfovala je rezultatom 24-21, pa se naš nacionalni tim vraća iz austrijskog Graca bez ijednog osvojenog boda u tri odigrane utakmice, protiv Belorusije, Crne Gore i Hrvatske.

Istovremeno, Hrvati su ostvarili sve tri pobede i kao prvoplasirani u grupi idu u drugu fazu, zajedno sa Belorusijom, koja je zauzela drugo mesto.

Naravno, Hrvatska je u večerašnji meč ušla kao veliki favorit, uz to je imala i ogromnu podršku sa tribina, pa su mnogi i unapred otpisali reprezentaciju Srbije.

Ipak, tokom prvog poluvremena izabranici Nenada Peruničića su uspeli odlično da pariraju rivalu, pogotovo u završnici tog dela igre, kada su poveli sa 10:8, što je bio i rezultat posle prvih 30 minuta.

Ali, previše promašenih zicera Bogdana Radivojevića i Vanje Ilića, kao i previše izgubljenih lopti našeg tima u napadu nisu mogli da ostanu nekažnjeni,.

Hrvati su u nastavku pojačali ritam, zaigrali čvršće u odbrani i prilično brzo su preokrenuli rezultat, ne dozvolivši našem timu bilo kakvu nadu u finišu.

Duvnjak i Stepančić su sa po pet golova bili najefikasniji u selekciji Hrvatske, a u našem timu Lazar Kukić i Bogdan Radivojević sa po četiri pogotka.
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Tuesday, 14.01.2020
16:07

Ono što meni godinama bode oči nije to što mi ne znamo da igramo rukomet, već to sa kakvim mukama, grčevima i naporima gubimo sve utakmice, zahvaljujući pre svega medijskom naduvavanju nerealnih očekivanja, neobjektivnim 'komentatorima', 'novinarima' itd.

Mnoge reprezentacije kao i mi,ne znaju da igraju rukomet (Italija, Turska, Belgija, Holandija, Angola, Luksemburg, Alžir itd.), ali od njih niko ništa i ne očekuje, te oni nekako mirno, lagano i opušteno dolaze do istih ovih rezultata.

Ovi naši su nekako stalno pod pritiskom da budu nešto što niti su ikada bili niti će ikada biti, pa onda zapinju, muče se, grče, prave gluposti i sve to nekako ružno i mučno izgleda na terenu, umesto da opušteno izgube sve te mečeve i ostave mnogo bolji utisak.

avatar
Zoran Vukic
Monday, 13.01.2020
23:56

dobro je 4 u grupi od 4 selekcije 3 porazaod 3 meca zasluge idu pernicicu i rukometnom savezu srbije nastavite da spavate imate podrsku