Vučković: "Island nam ne leži, ali imamo šanse"

Autor: Beta Beta
sreda 29.04.2015.
01:05
Izvor: Beta

Rukometaš Srbije Nenad Vučković rekao je danas da je selekcija Islanda neugodan protivnik, ali da veruje u dobar rezultat u predstojećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

handballspain2013.com
handballspain2013.com

Povezane vesti

"Dobro smo krenuli ove kvalifikacije, prvi smo na tabeli, pa su nam očekivanja velika. Island je neugodan protivnik, koji nam sigurno ne leži, ali je ekipa sa kojom može da se igra. Mislim da će biti dovoljno vremena da se pripremimo za tu prvu utakmicu i da već u prvom susretu ostvarimo dobar rezultat", rekao je Vučković, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Reprezentacija Srbije u utakmici trećeg kola Grupe četiri kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sutra gostuje Islandu u Rejkjaviku.

"Njihovo najjače oružje je dobra odbrana, i jako dobar kontranapad, tako da moramo da obratimo pažnju na to. Rešenje za to je naš dobar i efikasan napad, da im ne dozvolimo da iskoriste naše greške, ako ih bude. Mislim da imamo dobre šanse u utakmici sa njima", naveo je Vučković.

Isti protivnici sastaće se i u nedelju, 3. maja, u Nišu.

"Očekuju nas dve bitne utakmice sa Islandom. Kao što svi znamo Island je jako kvalitetna ekipa, biće to sigurno teška utakmica, ali uzdam se u nas, imamo velike šanse da ostvarimo pozitivan rezultat",
rekao je bek reprezentacije Dalibor čutura.

Meč između Srbije i Islanda u Rejkjaviku igra se sutra od 21.30.

Srbija je prva na tabeli Grupe tri sa četiri boda, dva više od Crne Gore i Islanda, a četiri od Izraela.

Evropsko prvenstvo održaće se od 17. do 31. januara 2016. godine u Poljskoj.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vicariuosly
Wednesday, 29.04.2015
08:24

Sreća, pa i mi gajimo stil sa dobrim kontranapadom. UbiVamo na kontru. A tek krila što koristimo! Bruka! Siledžijski rukomet igramo, gledanje naših mečeva je mučenje. Odrace nas Island.