Zašto nije bilo TV-prenosa derbija? Perun: ''U Srbiji me više ništa ne iznenađuje!''

Autor: Darko Mitrović
subota 27.02.2016.
12:07
Izvor: Sportske.net, rkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda i Partizan su u petak odigrali uzbudljiv derbi, koji je okončan bez pobednika, ali i pored ranijih nagoveštaja, na RTS-u nije bilo direktnog tv prenosa.

rkcrvenazvezda.rs
rkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kako smo juče i objavili, Crvena zvezda i Partizan su igrali nerešeno, rezultatom 32:32, a iako je Zvezda bila favorit, za pobedom više mogu da žale u Partizanu, pošto je u poslednjim trenucima Kukić promašio šut za trijumf.

Posle meča, trner Crvene zvezde Nenad Peruničić je konstatovao da je i očekivao tešku utakmicu, da je Partizan igrao hrabro, a da njegov tim ''glavom'' nije bio maksimalno u utakmici.

Osim igre, osvrno se i na činjenicu da utakmica nije direktno prenošena na RTS-u.

''Žao mi je što je nacionalna televizija izabrala neku drugu stvar. Mislim da je bilo fer da se ova utakmica prenosi kao što je bilo obećano, ali ništa me ne iznenađuje u ovoj zemlji, tako da mi je žao.

Ionako nam je naš voljeni sport na niskim granama i ovo je prosto doprinelo da smo jako mali, odnosno da nas tako gledaju''
, izjavio je Peruničić.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 27.02.2016
13:12

Sta vas to cudi, ovde su domaca klupska takmicenja gurnuta na marginu, vaznija su maratonska zasedanja- prenos je verovatno postojao samo na sajtu SRLS-a, nadam se da ce biti bolje kad se prikljuce Vojvodina i Spartak koji igraju regionalnu, ali nesto cak mislim da ni onda ne treba da ocekujemo mnogo bolju situaciju!