Hrvati danas kušaju "Selesao", ceo svet čeka Nejmara!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.06.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Brazilac bi na "Enfildu" mogao da zaigra, meč će početi sa klupe. Za Hrvatsku dobra provera da vidi gde je pred sudar sa Argentinom na Mundijalu...

EPA-EFE/JEAN-BAPTISTE
EPA-EFE/JEAN-BAPTISTE

Povezane vesti

Nejmar je danas u Liverpulu, na "Enfildu" i to je najvažnija vest za Brazilce. Spreman je, verovatno će dobiti šansu u drugom poluvremenu.

Brazilci će danas protiv Hrvatske biti bez Renata Augusta i Daglasa Košte koji su povređeni, a ovo je pretposlednja provera za "Selesao", po mnogima prvog favorita prvenstva.

Pre odlaska u Rusiju gde igraju u našoj grupi prvi meč sa Švajcarcima 17. juna, Brazilci će svratiti u Beč, čeka ih Austrija nedelju dana ranije u generalnoj probi.

Hrvati su spremni, selektor Dalić kaže da mu je ovo najveći meč u karijeri, odmoriće malo i fudbalere koji su poslednji stigli nakon završnice Lige šampiona, dakle pre svih Modrića, napraviće i šest izmena u drugom poluvremenu kako bi rasporedio minutažu i video na koga može da računa od rezervista.

Hrvatska je u grupi sa Argentinom, Brazil je provera baš za taj meč, a što se tiče nekih tvrdnji da Hrvatska Brazilu "glumi" Srbiju, jasno je da "Orlovi" i "Vatreni" baš nemaju mnogo zajedničkih tačaka u stilu igre.

Hrvatska još nije objavila kompletan sastav, ostala je jedna dilema, Mitrović ili Ćale-Car, jedan će otpasti već posle današnjeg meča pošto je krajnji rok za predaju spiska sutra.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 03.06.2018
13:36

Samo da Fred potpiše xa Junajted.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 03.06.2018
11:15

Ovo mora da se gleda !!!

avatar
badlander
Sunday, 03.06.2018
11:06

Danas će Brazil da plati za onaj izmišljeni penal.Neće biti japanca da ih pogura.