"Orlovi", Kostarika se ne šali!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.06.2018.
21:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Kostarike slavili su u prvom pripremnom susretu za Mundijal i to vrlo ubedljivo.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Prvi rival naše reprezentacije na predstojećem Mundijalu, selekcija Kostarike, slavila je sa 3:0 (1:0) protiv reprezentacije Severne Irske, utakmica je odigrana u San Hoseu, prestonici Kostarike.

Poveli su u 30. minutu, strelac je bio Venegas, nakon kornera sa desne strane, najbolje se snašao u kaznenom prostoru gostiju.

U 35. minutu je igru napustio golman Kostarike Kejlor Navas, nije u pitanju bila povreda, već ga je selektor izveo kako bi dobio ovacije sa tribina, jer mu je pre utakmice uručena nagrada zbog trećeg uzastopnog osvajanja Lige šampiona sa madridskim Realom.

U nastavku, već u prvo minutu Džoel Kempbel povećava prednost Kostarike.

Konačan rezultat postavlja Kalvo u 66. minutu, nakon novog kornera sa desne strane, ovoga puta je Kempbel upisao asistenciju.

Na kraju ubedljiva pobeda Kostarike, Mladena Krstajića i njegove pulene čeka nezgodan zadatak na otvaranju Mundijala u Rusiji.

Susret "Orlova" i Kostarike zakazan je za 17. jun, od 14h po srednjoevropskom vremenu.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Stankovic
Monday, 04.06.2018
13:19

Po imenima reprezentacije realno nije ni za sa sp , svoju veličinu su stvorili na osnovu igra sa prošlog sp gde su stvarno bili maestralni i ako sad igraju isto mi nemamo šta dd tražimo . Ja verujem u naše momke ali ne i u naš lopovski savez.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 03.06.2018
22:54

Ne znam sto se stvara atmosfera da su Svajcarci jaci od Kostarike , to je jako nezgodan tim ... na proslom SP malo srece i Roben su ih kostali 1/2

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 03.06.2018
21:19

Ima da ih boli glava morace da sisaju Midol-e posle tekme sa nama.