Pogbin poslednji Mundijal?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 24.06.2018.
15:35
Izvor: Sportske.net

Pol Pogba se plaši da će Mundijal u Rusiji biti njegov poslednji.

EPA-EFE/DIEGO AZUBEL
EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

Povezane vesti

Pogba ima samo 25 godina, do nedavno je držao rekord na transfer tržištu kada je prešao iz Juventusa u Mančester junajted, a onda ovakva izjava.

"Ovo možda bude moj poslednji Mundijal", započeo je govor Pogba.

"Ja sam samo realan, mi ne znamo da li ću ja opet biti pozvan u reprezentaciju, možda drugi igrači budu bolji od mene", nastavio je Pogba.

"Nadam se da ću igrati i dalje. Ja sam imao šansu da igram 2 utakmice, a neki sanjaju da odigraju samo jednu utakmicu", izjavio je reprezentativac francuske.

Pol Pogba je očigledno svestan kakvu je sezonu imao iza sebe i koliko se od njega očekuje, ali je ipak ostao u planovima francuskog selektora.

Francuzi su se već kvalifikovali u nokaut fazu tako što su pobedili Australiju sa 2:1 i Peru sa 1:0, ali nisu baš impresionirali u te 2 odigrane utakmice.

Poslednju utakmicu u grupnoj fazi igraju protiv Danske, u borbi za prvo mesto. Ovo je vrlo bitna utakmica za njih jer su se svi u francuskoj reprezentaciji složili da žele da izbegnu drugo mesto u grupi i na taj način izbegnu Hrvatsku, koja igra fantastično na ovom Mundijalu.



Ne propustite