Ramos i dalje proziva Salaha

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.06.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Sada već čuveni duel iz finala Lige šampiona poprima nove obrise.

Beta/AP Photo/Efrem Lukatsky
Beta/AP Photo/Efrem Lukatsky

Povezane vesti

I kada se činilo da više nećemo slušati o prekršaju Serhija Ramosa, u finalu Lige šampiona između Reala i Liverpula, nad Mohamedom Salahom, pojavila se nova priča.

Naime, poznato je da je kapiten Reala označen kao krivac za povredu ramena koju je Salah doživeo 26. maja u Kijevu.

U finalu LŠ, koje je Real rešio u svoju korist sa 3:1, već nakon pola sata igre najbolji igrač Liverpula je morao da napusti teren, jer je nakon duela sa Ramosom doživeo nezgodnu povredu ramena.

Ramos je pri padu držao za ruku Egipćanina, pa mnogi smatraju da je defanzivac Reala na taj način i pokušao da povredi najboljeg igrača Premijer lige za sezonu 2017/18.

Salah se ipak oporavio na vreme za Mundijal, nije odigrao u prvom meču "Faraona" protiv Urugvaja (0:1), ali je zaigrao od starta protiv Rusije, međutim ni njegov gol sa kreča nije pomogao afričkoj selekciji da u drugom kolu dođe do bodova, te pre poslednje runde grupne faze Egipat mora da pakuje kofere.

Nakon utakmice je Salah bio isfrustriran, pojavile su se i neke slike na "Instagramu" na kojima se to može videti, a kapiten Reala Serhio Ramos, koji je svojevremeno i izjavio kako se čuo sa Salahom i da mu je ovaj oprostio za pomenuti duel iz finala, "lajkovao" je pomenute objave na popularnoj društvenoj mreži.

Budnom oku javnosti nisu promakle Ramosove aktivnosti na "Instagramu", pa mnogi ovo tumače kao podsmevanje defanzivca španske reprezentacije napadaču Egipta i Liverpula.


Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ogist Kont
Friday, 22.06.2018
11:23

Ramos je vazda bio alfa jajara. Nikad nisam gajio simpatije prema njemu, niti generalno prema špancima i južnoamerikancima. Vrlo su prljav narod uz nekoliko izuzetaka, prema kojima gajim veliko poštovanje.

avatar
FC Bayern Munchen
Friday, 22.06.2018
11:07

Najprljaviji igrac je Ramos , koliko je Real LS uzeo uz pomkoc sudija i Ramosa ? od 2014 godine se sve namesta LS . Sta mislite kako je pre zreba za polufinale Roma znala da ce da se sastane sa Liverpoolom ? Zreb je bio cinimise u 13,00 a Roma je objavila na svom zvanicnom tviter profilu oko 12.40 ulaznice za utakmicu Roma Liverpool , sta reci na sve ovo ???????????????????????????????????????????????????????????????????????

avatar
conecorleoneRM
Friday, 22.06.2018
10:51

Pogledao sam ramosov profil na instagramu i ne postoji ovakva objava tako da je u pitanju lazan profil i lazna objava,ko ne veruje neka proveri.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 22.06.2018
09:36

Ovo nije prozivanje...sta sad ako sam ja lajkovao tu sliku znaci li to da i ja prozivam salaha kao i ovi ostali sto su lajkovali?

avatar
Friday, 22.06.2018
22:24

A koji si ti faktor u bilo čijem životu pa da se gleda tvoj lajk?

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 22.06.2018
09:04

Kralj. Unistio je salaha.

avatar
FC Bayern Munchen
Friday, 22.06.2018
12:15

Pazi ti tvog Neymara , sta bi 3_1 hahaha