"Sa Mesijem ili bez njega, pobićemo ih sve..."

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.07.2018.
18:48
Izvor: Sportske.net

Sećate se verovatno govora Al Paćina iz filma "Svaka Božja nedelja"? Ovaj koji se stvarno dogodio u francuskoj svlačionici bio je zaista inspirativan.

EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Povezane vesti

Spiritualni lider svlačionice novih svetskih prvaka bio je Pol Pogba.

Otkriven je njegov govor saigračima pre prvu nokaut utakmicu, duel sa Argentincima.

"Momci, ratnici na bojnom polju, ne želim večeras da idem kući. Ne idem kući, hoću da ostanem u ovom hotelu, da jedem ovu je... pastu. Briga me, ne idem kući, hoću da budem srećan da slavim, moramo da poginemo danas, niko ne sme da ostavi druga na bojnom polju. Pobićemno ih sve ove Argentince, sa Mesijem ili bez njega, je... mi se, došli da osvojimo Mundijal"
, rekao je fudbaler Junajteda u obraćanju pred osminu finala.

Pre utakmice sa Hrvatskom, održao je još jedan govor.

"Neću da se ponavljam, ne zaboravite kroz šta smo prošli, znate gde smo, znate ko smo, znate da nas je ostalo još 90 minuta do neverovatnog kraja. Ne znam koliko ćemo puta ovo igrati i da li ćemo ponovo igrati, i oni kao i mi hoće ovu pobedu. Pogledajmo jedni druge, ne dozvolimo im da uzmu ono što je naše. Imamo priliku da zaradimo mesto u sećanjima Francuza, njihove dece i unuka. Još devedeset minuta do istorije. Idemo kao ratnici, hoću da vidim suze na kraju, radosnice, ne tuge. Hoću da vidim ovacije pre nego što se spusti zavesa", rekao je Pogba pred finale.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 19.07.2018
10:00

Mourinho ne voli ovakve igrace, vise voli Matica koji cuti kao statua... A ljudi ocenjuju igrace na osnovu frizure... Posle ovoga bih mu dao kapitensku tranku.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 18.07.2018
21:31

Moze li mi neko odgovoriti da li je onaj hrvatski reprezentativac Brozovic u bliskoj ili daljoj rodbinskoj vezi sa bivsim reprezentativcem Hrvatske, a posle legendom partizana Miroslavom Brozovicem. Molio bih da se ne javljaju oni koji nemaju pouzdane podatke.

avatar
justforfan
Wednesday, 18.07.2018
19:38

Kontam da je u nasoj svlacionici pred duel sa Svajcarskom govor isao nesto tipa,,E momci cuo sam da se otvara novi splav Leto u Bgu,pa da ne zakasnimo na otvaranje''

avatar
The Red Army
Wednesday, 18.07.2018
18:58

Kapitenski materijal

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 18.07.2018
20:23

Jeste realno. Ali ponekad deluje previse nezainteresovano.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 18.07.2018
18:56

On je kao Lider?!?! Smesno zaista :D