Španci: "Srbija jača sa Zidanom"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.06.2018.
11:46
Izvor: Sportske.net

U stranim medijima dosta se pažnje posvećuje duelu Srbije i Švajcarske, iako naši tvrde drugačije, za strance "Orlovi" su favoriti...

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

"Orlovi" su dobili Kostariku, Švajcarska remizirala sa Brazilom, ovih 90 minuta u Kalinjingradu bi moglo da da odgovore na mnoga pitanja.

Za Špance nema dileme, Srbija je bolji tim.

"Oni su napravili za razliku od nekih ranijih takmičenja odličan spoj mladih i iskusnih. Jači su za srpskog Zidana, Milinković-Savića, a Milenković koga hoće Atletiko je stub odbrane", piše "AS".

Neki drugi listovi dodaju da je snaga Srbije u igračima poput Kolarova i Matića koji imaju mnogo velikih utakmica u nogama, da je potencijal Srbije veći, a pitaju se hoće li Švajcarska odstupiti od svoje defanzive.

U engleskim medijima zabeleženo je nekoliko redova o mogućem raspletu, uz napomenu da će verovatno Srbija napasti jer ne želi da protiv Brazila strepi, odnosno hoće da danas izbori plasman u osminu finala.

"Dejli Mejl" piše da Švajcarci kalkulišu da ponavljaju da jedino ne smeju da izgube, jasno, nadajući se sigurnoj pobedi protiv Kostarike u poslednjem kolu.

Kako smo rekli, slične kalkulacije imali su i 2010. kada nisu pobedili Honduras i ispali su u grupi.

Ne propustite