Špancima i ne treba trener - Portugalci 2 minuta nisu pipnuli loptu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.06.2018.
22:17
Izvor: Sportske.net

Kakvi su samo majstori fudbaleri Španije.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Španija i Portugal danas su odigrali najlepšu utakmicu Mundijala u Rusiji, a definitivno da će ova utakmica biti u konkurenciji za najlepšu i najzanimljiviju kada se sve ovo završi.

Bilo je 3:3, videli smo na delu sjajnog Kristijana Ronalda koji je postigao svoj 51. het-trik, videli smo i sjajnu reprezentaciju Španije koja je možda i zaslužila da pobedi na današnjem meču.

Pogledajte jedan detalj sa tog meča, Španci su gradili akciju u kojoj Portugalci nisu pipnuli loptu 2 minuta, bilo je neverovatno, na kraju su stvorili šansu preko Aspasa koja nije iskorišćena.

Tu šansu možete videti OVDE.

Ne propustite

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon 1989
Saturday, 16.06.2018
03:20

Šta je mogao da vidi svako normalan ko je gledao utakmicu? Pre svega vrlo lepu igru Španije i njihovu dominaciju na terenu, majstoriju Coste kod prvog gola, vrlo lepo uigranu akciju i sigurnu realizaciju ponovo Coste kod drugog gola, fantastičan šut Iska (velika šteta što lopta nije završila u golu) te sjajan šut Naća kod trećeg gola. A ko nije gledao utakmicu mogao je ovde o tome da pročita jednu i po rečenicu sa upola manje slova nego što sam ih ja utrošio da ovo samo nabrojim. Sa druge strane mogao je da vidi isimulirani penal i gol izlizanog iz tog 'penala', njegov traljav šut i katastrofalnu grešku De Hee kod drugog gola te njegovo amatersko postavljanje i sebe i živog zida nakon čega je izlizanom ostalo samo da pogodi potpuno praznu polovinu gola. E tome je posvećeno 5 (pet!!!) kompletnih tekstova. Nemam šta dalje da napišem osim da Costa, koji je dao gol manje od izlizanog i to bez pomoći Rui Patricija i Rokija (uz to nije ni igrao celu utakmicu), pomenut je u jednoj rečenici. Nema dalje.

avatar
Brat Rodrigoo
Friday, 15.06.2018
22:34

Spanci k'o Spanci. Ovo su Njemcima radili u poslednjoj prijateljskoj, dje su im u vise navrata krili loptu. Sve suvi majstori i vrhunski tehnicari. Isko, Inijesta, Silva, Koke, Buskec, pa na klupi Alkantara i Saul. Tehnicki su bez premca, a ima tu jos mnogo sjajnih tehnicara za koje nema mjesta u ekipi.

avatar
Rijkaard87
Saturday, 16.06.2018
17:23

Beskorisna tehnika, dave loptu, a nista konkretno.

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 15.06.2018
22:32

Ne pustiti Asensija preko kojeg je zajedno sa Iskom unazad 2 godine igrala reprezentacija i tukla Argentinu i italiju sa 5,6 golova razlika? Nadam se da Iran proci a Spanija odmah nazad kuci, nista vise od toga ni ne zasluzuju.

avatar
BarsaSaMarsa10
Friday, 15.06.2018
22:31

Bilo je vise ovakvih momenata,stvarno igraju lep fudbal...

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.06.2018
22:45

Susrece se sa odbranom gde ne igraju dva stopera od 70 godina zajedno i dva ispod prosecna stopera a onda nece moci nista...

avatar
BarsaSaMarsa10
Friday, 15.06.2018
23:00

Ne bih se slozio,mnogo drugacije izgleda ova Spanija od one na SP 2014.Portugal se dobro kolektivno brani,to su pokazali i na EP,ali veceras nisu mogli da sprece napade Spanije.Jako se dobro krecu i igraju dosta brzo.Ne kazem da ih je nemoguce zaustaviti,daleko od toga ,ali niko to nece uraditi lako,i ne mislim da ce se pojaviti ekipa protiv koje (sa vecerasnjim nivoom igre u napadu) nece moci bas nista da naprave.

avatar
Loord Bobinjoo!
Friday, 15.06.2018
22:25

I onda im se dogodio Ronaldo 😂