Vreme za fantazi klađenje, patriotski na Mitra, Rašford obećava, i naravno Hari Kejn!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 24.10.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

Pripremili smo vam određene predloge, mada je mnogo igrača u ponudi, vaše je da odaberete.

Povezane vesti

Sledi novo kolo fantazija, namestili ste ekipu, a kao što smo i rekli, na admiralbet.rs imate priliku da se kladite na veliki broj igrača.

Fantazi poeni jasno važe sa zvaničnog sajta FPL, imate priliku da nanjušite dobitak, a mi smo kao i prošlog petka spremili našu ponudu sa šest igrača, jasno, ovde imate priliku da se kladite i na neke ostale fudbalere, kako bi vikend bio što zanimljiviji.


Kejn fantazi

Hari Kejn 6.5 - Mi idemo na plus, Kejn je u formi i iako nije lako igrati na "Turf Moru" postoji jedna bitna stvar, domaćin je prilično oslabljen, nema Bardslija, Mija, Pitersa. Po tradiciji ekipa Šona Dajša ne prolazi dobro protiv Totenhema. Kejn voli da igra protiv ovog tima, učestvovao je šest golova i dve asistencije u poslednja četiri meča sa Barnlijem.

Mane

Sadio Mane 7.5 - Probaće sa manje od 7.5 poena. Prošle godine u januaru Redsi su dobili Šefild sa 2:0, Mane je postigao gol, u Šefildu je na početku prvenstva bilo 1:0. Ali, odbran "Blejdsa" nije više toliko jaka. Ipak, braniće se svim silama, Mane je rovit, dobio je udarac protiv Ajaksa igraće, ali verovatno ne više od sat vremena.

Rasford

Markus Rašford 5.5 - I Mančester Junajted i Čelsi imaju komične odbrane, probaćemo sa plusom na fudbalera "Đavola". Rašford je protiv Čelsija šest utakmica, ima polovičan skor, ali je postigao tri gola i ima dve asistencije. Odigrao je i jedan meč u Liga kupu kada je sa dva gola potopio "Plavce". Po nama, odbrana gostiju je kao stvorena za njega.

Verner

Timo Verner 5.5 - Rizično, ali mi očekujemo golove u duelu na "Old Trafordu", moguće je i da se napred navedeni Rašford upiše u strelce, ali i da Verner koji ulazi u formu pogodi mrežu rivala. On debituje protiv Mančester Junajteda, postigao je golove protiv Sautemptona, za Nemca je izgleda period prilagođavanja prošao.

Aguero

Serhio Aguero 5.5 - Siti ne blista, ali pobeđuje, Aguero se vratio, gladan je golova, ali čini nam se da neće ići lako u Zapadnom Londonu. Jer, Vest Hem mnogo bolje deluje u poslednje vreme, braniće se svim silama, doneli su četiri boda sa poslednja dva gostovanja. Arsenal je slavio protiv Vulvsa i Barnlija, remizirao sa Lidsom. Aguerova statistika protiv "Čekićara"? Dao im je osam golova i imao tri asistencije u 15 mečeva u PL, dao im je po gol u Liga kupu i FA Kupu. I sve vuče na plus poene, ali nama se čini da ovde leži iznenađenje...

Mitrovic

Aleksandar Mitrović 5.5 - Da probamo na Mitra. Hoće li igrati? Hoće, ako je verovati najavama, mada se nije proslavio. Patriotski na plus, ali pazite, Fulam teško daje golove, plus Kristal Palas je za njih baš neugodan protivnik.

Ovde možete na admiralbet.rs da se kladite i na još dosta igrača, pa izaberite, i pratimo zajedno na sportske.net tokom vikenda...

Ne propustite